Search
Close this search box.

Streetfood opskrifter

Streetfood er mere end blot mad! Det er en fusion af kulturer, smage og traditioner, der forenes på en livlig og autentisk måde – inspireret af gadekøkkener verden over.  Streetfood er smagfulde serveringer, som dine gæster kan nyde på farten eller i afslappede omgivelser. Vi har samlet en række opskrifter til både traditionelle, innovative og plantebaserede streetfood serveringer.

Streetfood opskrifter

Opdag en verden af kreativitet og smag i vores streetfood-univers, skabt til det professionelle køkken. Her på siden finder du inspiration til spændende og velsmagende streetfood-serveringer.

 

Vores samling af opskrifter spænder fra saftige burgere til lækre sandwichs, gourmet hotdogs og sprøde salater. Uanset om du leder efter opskrifter med kød, eller du vil udforske det grønne køkken med vegetariske og veganske alternativer, finder du her et væld af muligheder.

 

Bähncke er garant for smagen og NATURLI´ har et væld af muligheder til den veganske madscene.

Lige fra klassiske favoritter til innovative nye smagskombinationer er vores opskrifter kreeret til at overraske dine gæster og give dem en smagsoplevelse, de sent glemmer.

Og med fokus på det professionelle køkken, er vores opskrifter tilpasset kravene til effektivitet, smag og præsentation.

 

Gå på opdagelse i vores opskriftsamling og lad dig inspirere. Lad os sammen skabe lækre, smagfulde streetfood-serveringer – sådan nogle man gerne vil have flere af!

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.