Search
Close this search box.

Asiatisk inspirerede planteboller

veganske frikadeller. Asiatisk inspireret

10 pers.

Ingredienser
  • 350 g NATURLI´ Formabar Fars
  • 1 løg
  • 1 spsk fintrevet ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld finthakket koriander
  • 2 mellemstore kogte kartofler (moses eller blendes)
  • Salt og peber
  • 1 tsk chili/ chiliflager, hvis man ønsker dette
  • Satay Sauce:
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 spsk rød karry pasta
  • 1 spsk soya sauce
  • 3 spsk brun farin
  • 200 ml. grøntsagsboullion
  • 100 g peaunt butter
  • 2 spsk lime saft
  • Sort sesam til pynt
Sådan gør du
  1. Grøntsagerne hakkes fint og vendes med Formbar Fars og kartofler. Farsen skal røres rigtig godt sammen, gerne med hænderne. Smages til med salt og peber.
  2. Form farsen til små boller. Steg dem i ovnen v. 180 grader i 8-10 minutter.
  3. Satay Sauce: Bland alle ingredienser. Reducer eller jævn saucen.
  4. Anret de asiatiske boller i satay saucen og drys let med sort sesam.