Search
Close this search box.

Bun Cha Bowl

Bun Cha Bowl

10 pers.

Ingredienser
  • 500 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 1½  spsk. grøn karrypasta
  • 2 spsk. friskhakket ingefær
  • 3 spsk. hakkede koriander
  • 600 g forkogte risnudler
  • 2 agurker
  • 200 g gulerodsstave
  • 300 g rød spidskål
  • 2-3 grønne chilier
  • 10 spiselige blomster
  • 1 håndfuld mynte
  • 2 dl Bähncke Mexican Salsa Sauce
  • 1 fl. NATURLI´ Creme Fresh (255 g)
Sådan gør du
  1. Tø NATURLI´Formbar Fars op og rør den med grøn karrypasta, hakket ingefær og frisk koriander.
  2. Form små eller mellemstore kugler af farsen og bag dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 min.
  3. Snit agurk i strimler på mandolinjern og gulerødder i stave.
  4. Snit spidskål og skær chili i skiver.
  5. Anret Bun Cha bowl med risnudler, agurkestrimler, gulerodsstave, rød spidskål, grøn chili, bun cha, spiselige blomster, Bähncke Mexican Salsa Sauce og NATURLI´ Creme Fresh. 

 

Bun Cha Bowl er en vietnamesisk ret, der ofte består af grillet svinekød (ofte hakket svinekød eller svinekødboller), serveret med nudler, friske urter, rispapir og en lækker sauce. Retten er kendt for sin kombination af forskellige smagsoplevelser, herunder sødme, syre, salt og umami.

 

Bun Cha er en populær ret i Vietnam og kendt for at være let og forfriskende, hvilket gør den ideel til at nyde på varme dage.

 

Vores version er med NATURLI´ Formbar Fars og Bähncke Mexican Salsa Sauce. NATURLI´ Formbar Fars er rørt med karrypasta, hakket ingefær og frisk koriander, så de er fyldt med god smag. 

 

Endnu en plantebaseret klassiker er født! Lige til at sætte på menukortet.

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere plantebaserede serveringer.

Anvendte produkter