Du skal følge med tiden. Og den løber stærkt.

Heldigvis er du ikke alene. Vi er med hele vejen, uanset hvilket koncept du hælder til.

Vi bruger masser af energi på at følge med udviklingen. Vi kigger mod udlandet. Vi følger trends. Vi spotter nye koncepter. Og udvikler vores produkter, så du kan være på højde med tidens trends. Det har aldrig gået stærkere end nu. Større variation. Mere grønt. Mindre kød (hvis noget). Asiatisk. Ny nordisk. Og alt muligt andet indimellem.

Hent og brug vores inspiration. Her på siden. I vores magasiner. Og på de sociale medier.

Oplev et digitalt madunivers med masser af grøn inspiration

I vores digitale madunivers finder du spændende inspiration, der nemt kan tilpasses dine behov. Vi har fokus på serveringer med få ingredienser, gode råvarer og masser af smag fra kendte danske brands som NATURLI´, Bähncke og Beauvais.  

Nye veje med Fast Foodies

Verden flytter sig hurtigt. Så flyt med. Start med at læse seneste nummer af Fast Foodies, hvor du får inspiration til at variere dit spisekort, en signatur-dressing, nye sandwichmuligheder, kinesiske bao-boller, green asian style, mexikansk uden kød og meget mere.

Tasty Catering

Der er stadig flere krav til dig, der laver mad til mange. Nogle vil have nye grønne madvaner på bordet. Andre kræver, at du holder fast i smagstraditioner i det gode danske køkken. Alle stiller større krav til at få det, lige som de ønsker. Læs magasinet og se, hvordan vi kan hjælpe dig til nye løsninger. Nemt og grønt. Og med behørigt hensyn til din bundlinje.