Search
Close this search box.

Du skal følge med tiden. Og den løber stærkt.

Heldigvis er du ikke alene. Vi er med hele vejen, uanset hvilket koncept du hælder til.

Vi bruger masser af energi på at følge med udviklingen. Vi kigger mod udlandet. Vi følger trends. Vi spotter nye koncepter. Og udvikler vores produkter, så du kan være på højde med tidens trends. Det har aldrig gået stærkere end nu. Større variation. Mere grønt. Mindre kød (hvis noget). Asiatisk. Ny nordisk. Og alt muligt andet indimellem.

Hent og brug vores inspiration. Her på siden. I vores magasiner. Og på de sociale medier.

Brochure om Beauvais nye grøntsagburger til det professionelle køkken

NYHED - Smag på en burgerrevolution

Mange har forsøgt at lave en køderstatning til den klassiske burger. Men hvorfor ikke lave en plantebøf, som er noget i sig selv og står ved sin egen unikke smag? Sådan har vi lavet Beauvais Økologisk Grøntsagsburger. Vi tænkte ud af boksen og ind i burgerbollen.
Resultatet er overbevisende. En attraktiv plantebøf, der kan bruges mindst lige så varieret, som du kender det fra det traditionelle burgerkøkken.

Fra Bähncke med kærlighed

Danskerne elsker traditioner. Men hader gentagelser.

Med Bähncke kan du let give dine gæster traditioner med et tvist. Som at bruge powerhvidløgsdressing i din cæsarsalat, at servere din tun med skaldyrsdressing i en taco af glasål eller din rejecocktail med dilddressing.

Det er små variationer med smagskombinationer, du ved virker. Prøv det.

Bliv inspireret til en kæmpe verden af smag med Bähncke i vores seneste udgivelse  ‘Fra Bähncke Med Kærlighed’

Tasty Catering

Skab god smag med ren samvittighed!

Hvad har klimakamp med god smag at gøre? I dette nummer alt!

For her hylder vi den gode smag med masser af opskrifter skabt ud fra NATURLI´s store udbud af plantebaserede produkter. Se dem som råvarer på lige fod med andre gode ingredienser. De er bare plantebaserede og smager hver især forrygende i deres egen ret.

Lad os nedsætte klimaaftrykket sammen. Med sitrende smagsløg.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.