Search
Close this search box.

Smag på en burgerrevolution

Mange har forsøgt at lave en køderstatning til den klassiske burger. Men hvorfor ikke lave en plantebøf, som er noget i sig selv og står ved sin egen unikke smag? Sådan har vi lavet Beauvais Økologisk Grøntsagsburger. Vi tænkte ud af boksen og ind i burgerbollen.
Resultatet er overbevisende. En attraktiv plantebøf, der kan bruges mindst lige så varieret, som du kender det fra det traditionelle burgerkøkken.

 

Basis er fermenterede rugkerner. Fermenteringen folder kernernes smagspotentiale ud og giver dybde til smagen i den færdige burger. De øvrige hovedingredienser er lige dele broccoli, gulerod, grillet løg og peberfrugt. Proteinindholdet er styrket med ærteprotein og kikærtemel. Og så har vi smagt burgeren til, så resultatet er en velkrydret plantebøf. Alle ingredienser er økologiske. 

 

Beauvais Økologisk Grøntsagsburger er let at bruge i det professionelle køkken. Den er fx let at stege – også i stort antal.

 

Glæd dig til at smage på en burgerrevolution!

Nyhed

Beauvais har tænkt ud af boksen og ind i burgerbollen. Resultatet er en økologisk plantebøf, baseret på fermenterede rugkerner og grøntsager. Beauvais Økologisk Grøntsagsburger er helt sin egen og kan bruges på mange varierede måder i det professionelle køkken.  

Beauvais økologisk grøntsagsburger

Beauvais Økologiske Grøntsagsburger
115 g

(varenr. 159688)

Find dem hos din grossist