Tasty Catering er serveringer til mange, til klimaet, til tiden

Når man som du – og vi – er sat i verden for at sikre danskerne gode måltider, skal du ramme et mål, som flytter sig hurtigt. Lige nu sætter klimakrav og personlige hensyn den plantebaserede kost på dagsordenen. Stadig flere af os bliver veganere, vegetarer eller flexitarer. For at følge med må du søge inspiration. Til mange. Til klimaet. Til tiden.

Vi vil gerne hjælpe dig ind i den nye tid. For, som vores huskok Frantz Lundby siger i filmen nedenfor: ”Orkla Danmark har altid fulgt udviklingen og har været med til at skabe de nye tendenser, som påvirker danskernes madvaner”. Den indsats vil vi fortsætte, ja intensivere og gøre mere levende. Med et fokus mod madspild, for plantebaseret kost og mod klimabelastningen. Til gavn for dig og din køkkenprocent. Velkommen til Tasty Catering vers. 3.0.

Sæt din smag på det plantebaserede køkken

Naturli’s produkter er nemme at arbejde med. Både hvis du skal lave plantebaseret mad til flere tusinde hoveder, eller hvis du skal servicere et selskab med delte præferencer for eller mod kød. Produkterne er alle løsfrosne, så du let kan undgå madspild. De kan bruges 1:1 som erstatning for køb. Men prøv også at lave retter, hvor produkternes naturlige egenskaber kommer til sin ret. Se filmene her på siden og bliv inspireret.

Naturli' produkter

ØKO Fars

3 kg
(varenr. 157435)

Burger

(100 g) 3 kg
(varenr. 157436)

Formbar Fars

3 kg
(varenr. 157439)

Pølse

(60g) 3 kg
(varenr. 157434)

Fra venstre: Jeppe Wilfred Sandhus, Alfred & Kamilla i Odense – Brian Matzen, Alfred & Kamilla i Odense – Mikkel Therkildsen, Souschef hos Smag&Smil (Odense Kongres Center)

3 kokke. 1 udfordring. 9 bæredygtige retter.

Vi satte Brian, Jeppe og Mikkel stævne og gav de tre erfarne kokke en opgave “Lav retter til mange, hvor I bruger så få ingredienser som muligt, men med fuld smæk på smagspaletten. Anvend råvarerne 100 %. Og tænk plantebaseret.”

De fik opgaven og gik straks i køkkenet. Her skabte de hver tre helt nye retter, som de præsenterede for hinanden, os og nu dig. Se filmene. De er krydret med masser af inspiration og gode råd.

Brug Naturli’ som de plantebaserede råvarer, de er

– Naturligvis kan du bruge plantebaserede råvarer som en stedfortræder for kød. Men det er mere interessant at bruge sin viden og fantasi til at udvikle nye retter med nye smags- og sanseindtryk. Det er en ny verden, der åbner sig. Mener Frantz Lundby fra smagsløg.dk. Få inspiration til dette. Se filmen.

Frantz Lundby
Smagsløg.dk

Huskokkens favoritter

VIND en Thermomix TM6

Deltag i konkurrencen om dette fantastiske køkkenvidunder. For at kunne deltage skal du arbejde i det professionelle køkken og svare på et par spørgsmål, som du finder svaret på her på siden.

Kokketesten

Du ser en dåse bønner og tænker chili con carne. Eller sin carne, hvis du laver mad til generation Y. Men bønner kan meget mere end din første indskydelse. Grønsagsretter. Salater. Kager. Is. Brownies. Du har så mange muligheder for at lokke lidt mere af det gode for kroppen i dine gæster. Det samme med Bähncke Agurkerelish, NATURLI`Mayo og Pøser. 

Se Jeppe, Brian og Mikkel brainstorme om at tage kendte varer med på nye veje.

Beauvais bønner

Bähncke agurkerelish

Naturli' mayo

Naturli' pølser

Undgå madspild​

FN’s fødevareorganisation estimerer, at omkring 32 % af den globale føde-vareproduktion bliver spildt. What a waste.

Hos dig rammer evt. madspild dobbelt og skader både din køkkenprocent og klimaet. Hvorfor ikke gøre det til en sport at bruge råvarerne 100 %. Hvorfor ikke lægge sig i selen for at finde en ret, hvor det sidste blomkål eller den sidste squash på hylden kan spille en førsteviolin?

Brug skraldet

Vidste du, at du kan lave plantebaseret ’bacon’ af bananskrækker marineret i soya og røget paprika? Eller at du kan lave en lækker sauce ved at indkoge syltelage i stedet for at smide den ud? Du kan også fermentere stort set alt fra det grønne køkken og fx bruge resultatet til en lækker chilisauce eller andet godt? Se hvordan og udforsk flere Tips & Tricks her.

Fermenteret grønt med agar-agar
Bananskrælsbacon
Barbados Hotsauce
Indkogt syltelage
Sure, salte citron-rester
Tørrede appelsinskræller
Bänchke_logo-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.png

Stor smag kræver godt håndværk

Det startede med sennep. Og siden 1858 har vores sennepsmester værnet om de originale opskrifter, håndværket og den traditionsrige smagsoplevelse. Men Bähncke er også gået videre, så du i dag kan tage dine gæsters smagsløg med jorden rundt med 80 forskellige saucer og dip fra Bähncke. Brug os. Nyd det.

Bähncke produkter

Sød Fransk Sennep

900 g – 6 stk

(Varenr. 150480)

Bearnaise Dressing

900 g – 6 stk

(Varenr. 150486)

Thousand Island Dressing

900 g – 6 stk

(Varenr. 150506)

Kina Sur-Sød Sauce

900 g – 6 stk

(Varenr. 150488)

Havrefras_RGB-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.png

Til morgen. Til middag. Til aften

Havrefras er i sig selv en fest. Havrefras er rig på fibre og bærer med stolthed sit nøglehulsmærke som det synlige tegn på at være det sunde valg på morgenbordet. Det vidste du godt. Men er du opmærksom på, at Havrefras har kvaliteterne til at blande sig i meget mere? Som snack, som delikatesse, som dessert, i is eller som en super crispy panering på en plantebaseret herregårdsbøf?

Sæt en morgenmadstrifli med havrefras og jordbær på buffetten og hør gæster synge af fryd. Kør en Havrefras-is og servér med knust Havrefras og tørret hibiscus. Prøv en smoothie med Rugfras, blåbær, banan, appelsin og skyr. Mums.

Er livet lidt for tørt?

Just add FUN

Fun Light er en ægte tørstslukker. Uden sukker. Nul kalorier. Men masser af smag. Flotte farver. Naturlig aroma. Og hele ni forskellige smagsvarianter, som du kan lade dine gæster vælge mellem. Så sidder du og tænker, at livet bliver lidt for kedeligt med et glas vand en mandag i regnvejr, så husk: Just add FUN!