Search
Close this search box.

Velkommen til fremtidens smag!

Træd ind i en verden af plantebaseret køkkenkunst. Vi har haft det grønne forklæde på og sammensat en perlerække af plantebaserede opskrifter, skræddersyet til kantinekøkkenet. Så værsgo´. Til dig, der laver mad til mange – eller dig, der blot har lyst til at blive inspireret til at lave mad, som du plejer, på en ny måde.

God rejse!

SKAB GOD SMAG MED REN SAMVITTIGHED

Hvad har klimakamp med god smag at gøre? I denne release alt! For her hylder vi den gode smag med masser af opskrifter skabt ud fra NATURLI’s store udbud af plantebaserede produkter. Se dem som råvarer på lige fod med andre gode ingredienser. De er bare plantebaserede og smager hver især forrygende i deres egen ret. Vi tror nemlig, at vi skal gå smagens vej frem mod et mindre klimaaftryk. For først når dine gæster elsker de klimavenlige retter, du serverer, får du dem til at holde fast i de gode vaner over tid. Kom. Lad os nedsætte klimaaftrykket sammen. Med sitrende smagsløg. 

Det kolde

FÅ MERE SMAG OG MINDRE MADSPILD I DET KOLDE KØKKEN

Når du skifter kød ud med plantebaserede ingredienser, skal du være ekstra opmærksom på tilsmagningen. Dine råvarer har milde smage med sig. Det kan du udnytte som kok til at sætte dit eget præg på dine retter. Husk også, at du let kan variere de kolde serveringer ved at bruge de grøntsager, du har ved hånden. På den måde kan du ændre smag og udtryk på rette og mindske madspild samtidig. 

NATURLI' Plantepaté
NATURLI's Chickfree pålægssalat

Det varme

SÆT NYE TRADITIONER PÅ MENUKORTET

I det varme køkken kan du deltage aktivt i klimakampen lige her og lige nu. Det gælder uanset, om du brænder for at forny klassiske danske retter, om du lige har været omkring Indien for at hente inspiration til lidt falafel masala, eller om du synes, at den ærkeamerikanske burger trænger til et løft. Inspirationen til en plantebaseret fornyelse i dit køkken, kan du hente med et klik. Skan QR-koderne for at komme direkte til opskrifter med nye favoritretter.

NATURLI´ Brændende Kærlighed
NATURLI´ Meatballs Spaghettirede
NATURLI' Rösti Burger

Det delikate

ET KØKKEN I DELIKAT BALANCE

Jo mindre din servering er, jo større krav stiller det til både det visuelle udtryk og den smagsmæssige balance i hver bid. Dine små kunstværker skal være smukke for øjet og en eksplosion af velsmag i gæsternes mund. Ingredienserne skal trække smagsspektret helt op. Surt. Sødt. Bitter. Salt. Umami. Alt sammen i en mundfuld. Det sikrer du i sammensætningen af enkeltelementerne i din anretning. Ofte kan du bruge en dip eller to til at komme hele vejen fra gæsternes første bid til deres efterfølgende: uhmmm.

plantebaserede køkken. Alt sammen giver mindre madspild. Og det er vejen til bedre køkkenprocenter.

NATURLI´ Crostini
NATURLI' Mini hotdogs
NATURLI' Lasagne cups

SÆT NYE ELEMENTER I SPIL

TID ER PENGE. OG VEJEN TIL BEDRE KØKKENPROCENTER

Med NATURLI’ gør vi dit liv i køkkenet lettere. Produkterne er lige til at gå til og er nemme at forarbejde. Når du

laver mad til mange, betyder lidt tid på hver ret meget. Laver du fx mad til 500 personer ved en event og kan spare

4,5 minutter per kuvert i tilberedning, svarer det ret præcist til en arbejdsuge for én person. Omregnet til procent af den samlede omsætning er det måske kun 4 %. Men i forhold til din indtjening – når alle udgifter og lønninger er trukket fra – forøger du måske din bundlinje på arrangementet med 15 % – det er da værd at tage med.

NYHED! ØKOLOGISKE OG GLUTENFRI FALAFLER​

Nu kan du også få NATURLI’s populære falafler i en økologisk variant. Det er en vigtig nyhed for dig, der går op i god smag og økologi. For når kikærter, persille, spidskommen og koriander mødes og steges, sker der små mirakler for dine smagsløg. Det sprøde ydre gemmer på mængder af grøn umami. Falaflerne kan bruges på utallige måder. Både i det kolde og varme køkken. Med NATURLI’ kan du deltage aktivt i klimakampen – det gælder uanset, om du brænder for at forny klassiske danske retter, om du lige har været omkring Indien for at hente inspiration til lidt falafel masala, eller om du synes, at den ærkeamerikanske burger trænger til et løft. Falaflerne er løsfrosne, så du kan nøjes med at tage det antal falafler op, du skal bruge. Det mindsker madspild.

Naturli’ Øko Falafel
2,5  kg
(varenr. 159011)

SE TASTY CATERINGS NYE ONLINE KATALOG HER

Naturli' produkter

ØKO Fars

3 kg
(varenr. 157435)

Burger

(100 g) 3 kg
(varenr. 157436)

Formbar Fars

3 kg
(varenr. 157439)

NATURLI´ Pølser

(60g) 3 kg
(varenr. 157434)

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.