Search
Close this search box.

Crunchy Nuggets på spyd

10 pers.

Ingredienser
  • 20 stk. NATURLI´ Nuggets

  • 10 skiver lynsyltede squash

  • 10 træspyd

  • Bähncke Wasabi Ingefær Creme

  • Bähncke Kina Sur-Sød Sauce

Sådan gør du
  1. Skær squash fint og lynsylt dem.
  2. Varm NATURLI´ Nuggets i ovnen.
  3. Sæt skiftevis NATURLI´ Nuggets og squash på et lille træspyd og server med Bähncke Wasabi Ingefær Creme og Bähncke Kina Sur-Sød Sauce.         

 

Nemt og super lækkert! Crunchy NATURLI´ Nuggets på spyd med lynseltede squash.

 

NATURLI´ Nuggets er sprøde og knasende og med de lynsyltede squash og de lækre dip fra Bähncke, er det her en dekorativ, lækker lille servering. 

 

Den vil præsentere sig flot på buffeten i kantinen eller fungere perfekt som en appetizer på restauranten eller som en del af et tapasudvalg på caféen.

 

De sprøde NATURLI´ Nuggets smager virkelig godt og er et genialt alternativ til de klassiske nuggets. Det vil med garanti glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

Med Bähncke Wasabi Ingefær Creme og Bähncke Kina Sur-Sød Sauce mangler der ikke smag.

 

En super nem servering, der passer perfekt til dig, der laver mad til mange, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

 

Tip: Hvis du skifter Bähncke Kina Sur-Sød Sauce ud med Bähncke Krydderurte Dressing, Bähncke Karry Ketchup eller Bähncke Chili Ketchup har du en 100 % plantebaseret servering!

 

Anvendte produkter

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.