Search
Close this search box.

Sennepsbrød

10 pers.

Ingredienser
  • 1 stort æg

  •  

    2,4 dl kærnemælk

  •  

    0,6 dl rapsolie

  •  

    2 spsk. Bähncke Taffel sennep

  •  

    2,4 dl hvedemel

  •  

    1,2 dl fuldkornshvedemel

  •  

    1 dl brun farin

  •  

    0,8 dl finthakkede KiMs nødder, efter eget valg

  •  

    1 stor gulerod, revet

  •  

    3 spsk. Bähncke Sennepsmel

  •  

    4 spsk. hele hørfrø

  •  

    1 tsk. bagepulver

  •  

    ½ tsk. salt

Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 175 g.
  2. Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og de våde i en anden. Bland derefter det hele sammen.
  3. Smør en brødform og kom dejen heri. Bag i ovnen i 50 min.

 

 

Sennepsbrød – se det er noget nyt!

 

Det her lækre og svampede Sennepsbrød, med Bähncke Taffel Sennep og KiMs Nødder smager fantastisk.

Kombinationen af det søde, det salte og lidt kant fra senneppen er en helt ny og interessant forførende smag. Nybagt med smør på, vil det smelte mange hjerter. Og så gør det jo ikke noget at det er super nemt og hurtigt at lave. 

 

Det er et friskt pust i brødkurven på buffeten i kantinen. Men mindst lige så godt til en osteservering på restauranten eller caféen. Også genialt til en salat, en suppe eller alle dine plantebaserede serveringer.

 

Laver du mad til mange og mangler du inspiration til menuen, så prøv at sætte det her fantastiske Sennepsbrød på. Det vil overraske og begejstre dine gæster, og det vil helt sikkert ikke være sidste gang du bager det.