Kåldolmer med NATURLI´Fars

10 pers.

Ingredienser
  • 800 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 20 blade fra savoy, spidskål eller hvidkål
  • 5 løg i tern, sauteret
  •  Grønne friske urter
Sådan gør du
  1. NATURLI´ Formbar Fars røres med sauterede løg og hakkede urter.
  2. Bladene blancheres kort i kogende vand, og fyldes herefter med den rørte fars. Brug evt. en suppeøse til denne øvelse.
  3. Lav en vinaigrette af reduceret syltelage fra syltede agurker eller rødbede og tilføj vilde tyttebær fra Beauvais og lidt olivenolie
  4. Skær dolmerne over til 2 halvkugler og anret med sauce og friske urter.

Kåldolmer er en smagfuld servering, der kombinerer de delikate kålblade med det velsmagende fyld.

En populær favorit i mange køkkener verden over.

 

Vores udgave af de klassiske kåldolmer er med NATURLI´ Formbar Fars. De er fulde af smag og ret så dekorative. 

De vil både være flotte på buffeten i kantinen, som tilbehør eller lille lækker forret i restauranten eller som en flot lille servering på caféen.

 

NATURLI´ Formbar Fars giver dig mulighed for at lave alt fra frikadeller, kødboller og bøffer til lasagne eller chili sin carne.  Og de her flotte kåldolmer.

Du skal blot optø farsen og tilsætte de smage du ønsker.

 

Nemt og enkelt at lave veganske serveringer fra bunden – kun tilsat dit eget personlige præg. 100% Plantebaseret!

 

Til dig der laver mad til mange og søger inspiration til flere plantebaserede serveringer.