Små tærter med grønkål og NATURLI´ Pølse

10 pers.

Ingredienser
  • Dej:

  •  

    100 g grahamsmel

  •  

    100 g hvedemel

  •  

    1 dl vand

  •  

    1/5 dl olie

  •  

    Salt

  •  

    3 NATURLI´ Pølser

  •  

    6 æg

  •  

    1 dl NATURLI´ Oat Cuisine

  •  

    1 håndfuld frisk grønkål

  •  

    Salt og peber

  •  

    Topping:

  •  

    2 håndfulde grønkål

  •  

    Olivenolie

  •  

    Balsamico

Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienser i en skål og ælt dejen.
  2. Rul dejen ud og lav passende størrelser alt efter form.
  3. Smør formene med olie og kom dejen i.
  4. Pisk æg og NATURLI´ Oat Cuisine sammen og tilsæt den friske grønkål.
  5. Hæld æggemasser i forme, skær NATURLI´ Pølser ud i små stykker og lig dem oveni.
  6. Bag tærterne i ovnen i 20 min. ved 180 grader.
  7. Grill den resterende grønkål på en rygende varm pande med lidt olie
  8. Tilsæt til sidst lidt balsamico og salt.
  9. Når tærterne er færdige, anrettes de med den grillede grønkål på toppen.
Anvendte produkter