Search
Close this search box.

Små tærter med grønkål og NATURLI´ Pølse

10 pers.

Ingredienser
  • Dej:

  •  

    100 g grahamsmel

  •  

    100 g hvedemel

  •  

    1 dl vand

  •  

    1/5 dl olie

  •  

    Salt

  •  

    3 NATURLI´ Pølser

  •  

    6 æg

  •  

    1 dl NATURLI´ Oat Cuisine

  •  

    1 håndfuld frisk grønkål

  •  

    Salt og peber

  •  

    Topping:

  •  

    2 håndfulde grønkål

  •  

    Olivenolie

  •  

    Balsamico

Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienser i en skål og ælt dejen.
  2. Rul dejen ud og lav passende størrelser alt efter form.
  3. Smør formene med olie og kom dejen i.
  4. Pisk æg og NATURLI´ Oat Cuisine sammen og tilsæt den friske grønkål.
  5. Hæld æggemasser i forme, skær NATURLI´ Pølser ud i små stykker og lig dem oveni.
  6. Bag tærterne i ovnen i 20 min. ved 180 grader.
  7. Grill den resterende grønkål på en rygende varm pande med lidt olie
  8. Tilsæt til sidst lidt balsamico og salt.
  9. Når tærterne er færdige, anrettes de med den grillede grønkål på toppen.

 

De her små lækre vegetariske tærter med NATURLI´ Pølser er en fryd for øjet og ganen. 

 

Perfekte som en delikat forret, en elegant frokost eller endda som en del af buffeten.

 

De er fyldt med god smag og lækre sprøde, med ristet grønkål med balsamico på toppen.

 

Med deres dekorative udseende og lækre smag tilføjer de små tærter et elegant touch til enhver menu.

 

De repræsenterer en kreativ og velsmagende måde at integrere grønkål i dine serveringer og demonstrerer, hvordan enkle ingredienser kan forvandles til små mesterværker af smag og perfektion.

 

Perfekt til dig der laver mad til mange og mangler inspiration i kantinen eller til grønne, vegetariske serveringer!