Brandader med røget makrel
10 pers.
Ingredienser
- 1,5 kg kogte kartofler
- 2 hele røget makreller
- 250 g smør
- 500 g panko rasp
- 100 g mel
- 3 sammenpiskede æg
- 300 g Bähncke Mayonnaise
- 300 g Bähncke Agurke Relish
- 2 spsk. Bähncke Grov Sennep
Sådan gør du
- Kartofler røres til mos, og vendes med det røgede makrelkød.
- Massen rulles til kugler, og vendes i æg og mel, og steges herefter gyldne på en pande eller i en friture.
- Bähncke Mayonnaise, Bähncke Agurke Relish og Bähncke Grov Sennep røres til dressing og serveres til de sprøde kugler.
Anvendte produkter

Grov Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150681)

Mayonnaise
800 g – 6 stk
(Varenr. 150321)

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)