Fiskeburger med stegt hellefisk
10 pers.
Ingredienser
- 10 burgerboller
- 10 stk. Hellefisk
- 300 gr. Bähncke Tartar Sauce
- 300 gr. Bähncke Dild Dressing
- 1 pakke salatmix
- 1 pose KiMs Sprøde Flæskesvær
- 3 poser Franske Kartofler fra KiMs.
Sådan gør du
- Lun bollerne. Steg hellefisken mør på en pande.
- Saml burgeren med Bähncke Tartar Sauce, Bähncke Dild Dressing, salatmix og tilføj sprøde knasende Flæskesvær fra KiMs.
- Serveres med lune Franske Kartofler fra KiMs.
Anvendte produkter

Tartar Sauce
875 g – 6 stk
(Varenr. 158576)

Sprøde Flæskesvær
24 x 95 g
(varenr. 5660009479)

Danske Franske Kartofler
16 x 170 g
(varenr. 5650009569)

Dilddressing
1100 g – 6 stk
(Varenr. 150505)