Search
Close this search box.

Den bedste Pariser

pariserbøf

10 pers.

Ingredienser
  • Beauvais Økologiske Grøntsagsburgere
  • 5 burgerboller
  • Beauvais Rødbeder i Tern
  • 10 æg
  • Frisk kruspersille
  • Kapers
  • Rødløg
  • Peberrod
  • Rødbedejuice
Sådan gør du
  1. Rødbedejuice: Kog ca. 1 liter lage fra Beauvais Rødebeder i Tern. Indkog det til det halve.
  2. Bland hakkede kogte æg , kapers og rødløg i rødbedejuicen. 
  3. Steg plantebøfferne. 
  4. Byg Pariserbøffen op med plantebøffen på en halv ristet burgerbolle. Hæld rødebedejuice med æg, rødløg og kapers udover.
  5. Pynt med kruspersille og flager af peberrod.
Anvendte produkter