Search
Close this search box.

Lammegryde

Marokkansk lammegryde

10 pers.

Ingredienser
  • 1 Lammebov
  • 1 dl Bähncke Karry Abrikos Dressing
  • 10 kartofler
  • 5 gulerødder
  • 200 g abrikos
  • 4 zittauerløg
  • 4 tsk. spidskommen
  • 100 g KiMs Saltede Mandler
  • 1 l kalve eller grøntsagsfond.
Sådan gør du
  1. Lammebov skæres ud i stykker 2×2 cm og brunes af.
  2. Kartofler, gulerødder og løg sauteres i en gryde. Den brunede lammebov, abrikos og fond koges indtil lammeboven er mør.
  3. Retten samles og røres med Bähncke Karry Abrikos Dressing og hakkede KiMs Saltede Mandler
Lammegryde er en dejlig frokostservering lavet af få ingredienser.
 
Det behøver ikke nødvendigvis være lam du bruger, men kan være lige den kød-rest, du ligger inde med. Men sådan en lækker mør lammegryde vil bestemt sprede glæde blandt dine gæster.
 

Med kartofler, gulerødder og abrikoser, er retten fyldt med  tekstur og kompleksitet, som gør den til en stjerne på menuen – uanset om den serveres på buffeten i kantinen, som en lækker varm anretning i restauranten eller som et inspirerende fællesmåltid på caféen.

Serveringen er ideel, når du tilbereder mad til mange, da den snildt kan laves dagen i forvejen, og den vil med sikkerhed tilfredsstille enhver gæst med sin enkle og lækre kombination af smag og tekstur.

Bähncke Abrikos Dressing der røres i til sidst, og KiMs Saltede Mandler der drysses over, sørger for ekstra god smag og crunch.

Det her er en servering, der ikke kun imponere med sin enkelthed men også smager fantastisk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anvendte produkter