Lammegryde

10 pers.
Ingredienser
- 1 Lammebov
- 1 dl Bähncke Karry Abrikos Dressing
- 10 kartofler
- 5 gulerødder
- 200 g abrikos
- 4 zittauerløg
- 4 tsk. spidskommen
- 100 g KiMs Saltede Mandler
- 1 l kalve eller grøntsagsfond.
Sådan gør du
- Lammebov skæres ud i stykker 2×2 cm og brunes af.
- Kartofler, gulerødder og løg sauteres i en gryde. Den brunede lammebov, abrikos og fond koges indtil lammeboven er mør.
- Retten samles og røres med Bähncke Karry Abrikos Dressing og hakkede KiMs Saltede Mandler
Anvendte produkter

Saltede Mandler
15 x 45 g
(varenr. 5650009463)

Karry Abrikos Dressing
900 g – 6 stk
(Varenr. 150451)