Couscous bowl med marokkansk krydrede frikadeller og grillede citroner

Ingredienser
  • 1000 g Naturli´ Formbar Fars
  • 5 spsk. marokkanske krydderier (kanel, spidskommen, koriander og nelliker)
  • 3-4 løg (250 g)
  • 4 hvidløg
  • 200 g abrikoser
  • 1 dl olivenolie
  • 1 citron
  • 500 g couscous (kogt og afkølet)
  • 200 g søde cherrytomater
  • 1 ds. kikærter (400 g)
  • 125 g spinatblade
  • 120 g ristede græskarkerner
  • 3 dl mangochutney
  • 5 dl Bähncke Karry Abrikos Dressing
  • Friske krydderurter (koriander, mynte)
Sådan gør du
  1. Bland Naturli´ Formbar Fars med krydderier, 2 hakkede løg, hvidløg og 150 g hakkede abrikoser. Smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem i olivenolie. Skær citronen i både og grill dem.
  3. Anret couscous bowl med cherrytomater, kikærter, spinatblade, løgringe, ristede græskarkerner, 50 g abrikoser, og marokkansk krydrede frikadeller.
  4. Server couscous bowl med mangochutney, Bähncke Karry Abrikos Dressing, grillet citron og friske krydderurter.
  5. Tip: Bland cremefraiche med mynte og limesaft og server myntedressing til denne bowl.
Anvendte produkter