Shepherds plante pie
10 pers.
Ingredienser
- 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
- 3 løg
- 5 fed hvidløg
- 10 revede gulerødder
- 3 røde peberfrugter i tern
- 1,5 revet squash
- 200 gr tomatpuré
- 3 tsk tørret timian
- 5 tsk paprika
- 3 tsk tørret basilikum
- 3 grøntsagsboullion terninger
- 3 dl vand (til opløsning af boullion terningerne)
- Salt/peber
- Kartoffelmos:
2,5 kg kartofler
4 dl mælk/ vegansk mad fløde 15%
5 stk salt
50 gr NATURLI´ Økologisk Smørbar
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre mens saucen laves.
Svits løg og hvidløg. Tilsæt de snittede grøntsager og NATURLI´Formbar Fars og de tørrede krydderier. Derefter de resterende ingredienser, tomatpuré, hakket tomat og grøntsagsbouillon.
Kartoffelmos: Hæld vandet fra de kogte kartofler. Pisk dem til mos tilsæt smør madfløde/mælk og salt.
Saucen kommes i bunden af et ildfast fad og mosen læggen oven på. Bages derefter i ovnen i ca. 15-20 min.
Anvendte produkter
Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)