Search
Close this search box.

Shepherds plante pie

10 pers.

Ingredienser
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 3  løg
  • 5 fed hvidløg
  • 10 revede gulerødder
  • 3 røde peberfrugter i tern
  • 1,5 revet squash
  • 200 gr tomatpuré
  • 3 tsk tørret timian
  • 5 tsk paprika
  • 3 tsk tørret basilikum
  • 3 grøntsagsboullion terninger
  • 3 dl vand (til opløsning af boullion terningerne)
  • Salt/peber
  • Kartoffelmos:
  • 2,5 kg kartofler

  • 4 dl mælk/ vegansk mad fløde 15%

  • 5 stk salt

  • 50 gr NATURLI´ Økologisk Smørbar

Sådan gør du
  1. Kog kartoflerne møre mens saucen laves.

  2. Svits løg og hvidløg. Tilsæt de snittede grøntsager og NATURLI´Formbar Fars og de tørrede krydderier. Derefter de resterende ingredienser, tomatpuré, hakket tomat og grøntsagsbouillon.

  3. Kartoffelmos: Hæld vandet fra de kogte kartofler. Pisk dem til mos tilsæt smør madfløde/mælk og salt.

  4. Saucen kommes i bunden af et ildfast fad og mosen læggen oven på. Bages derefter i ovnen i ca. 15-20 min.