Flammekuche med ramsløgscreme, kartofler, chipottle plantefars, rosmarin og rosenpeber

Ingredienser
- 300 g Naturli´ Fars
- ½ -1 spsk. chipottle krydderi
- 6 dl Naturli´ Vegan Mayo
- 6 spsk. tørret ramsløg (eller purløg)
- 2-3 kartofler
- 1200 g hvedemel
- 1 rødløg
- 1 frisk rosmarinkvist
- 2 spsk. rosenpeber
- Salt og peber
Sådan gør du
- Optø Naturli´ Fars og rør den med chipottle krydderi.
- Rør Naturli´ Vegan Mayo med tørrede hakkede ramsløg.
- Snit kartoflerne i tynde skiver på et madolinjern.
- Rør en dej af 750 ml vand, salt og 1200 g hvedemel. Rul 10 flammekuche bunde ud. (Brug evt. durummel ved udrulning.)
- Fordel ramsløgscreme, chipottle krydret Naturli´ Fars, kartoffelskiver, rødløg, rosmarinkviste og rosenpeber på bundende.
- Bag flammekuche ved 300 grader i ca. 10 min.
- Tip: Kom evt. mozzarella på flammekuche.
Anvendte produkter

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Fars
3 kg
(varenr. 157441)