Search
Close this search box.

Flammekuche med ramsløgscreme og plantefars

Flammekuche
Ingredienser
  • 300 g NATURLI´ Fars
  • ½ -1 spsk. chipottle krydderi
  • 6 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 6 spsk. tørret ramsløg (eller purløg)
  • 2-3 kartofler
  • 1200 g hvedemel
  • 1 rødløg
  • 1 frisk rosmarinkvist
  • 2 spsk. rosenpeber
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Optø NATURLI´ Fars og rør den med chipottle krydderi.
  2. Rør NATURLI´ Vegan Mayo med tørrede hakkede ramsløg.
  3. Snit kartoflerne i tynde skiver på et madolinjern.
  4. Rør en dej af 750 ml vand, salt og 1200 g hvedemel. Rul 10 flammekuche bunde ud. (Brug evt. durummel ved udrulning.)
  5. Fordel ramsløgscreme, chipottle krydret NATURLI´ Fars, kartoffelskiver, rødløg, rosmarinkviste og rosenpeber på bundende.
  6. Bag flammekuche ved 300 grader i ca. 10 min.
  7. Tip: Kom evt. mozzarella på.