Search
Close this search box.

Koreansk plante bulgogi

10 pers.

Ingredienser
  • 1500 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 8 dl ris
  • 1 dl  tamari (vegansk soys sauce)
  • 5 spsk brun farin
  • 5 spsk risvins eddike (æblecider eddike kan også bruges) 
  • 3 løg
  • 5 fed hvidløg
  • 3 pærer
  • 2 spsk revet frisk ingefær
  • 6 spsk sesamfrø
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 kg revet gulerod
  • 1/2 agurk
Sådan gør du
  1. Kog risene.
  2. Svits løg, hvidløg og ingefær. Tilsæt NATURLI´ Formbar Fars, pærer, soya sauce, brun farin og eddike. Vend det hele sammen på panden og lad det simre lidt.
  3. Server risene med den koreanske plante bulgogi. Top med sesamfrø, friske forårsløg, revet gulerod og skiver af agurk.

 

 

 

 

 

 

En spændende version af den traditionelle koreanske bulgogi til dine gæster som efterspørger flere plantebaserede serveringer.

Med NATRULI’ Formbar Fars som erstatning for traditionel kød, bevarer denne veganske udgave autentisk smag og tekstur.

 

Naturli’ Formbar Fars, lavet af plantebaserede ingredienser af høj kvalitet, er let at forme og tilberede, og den absorberer smagene fra marinaden perfekt, hvilket giver en fyldig og velsmagende oplevelse.

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det intet problem at kreere lækre plantebaserede og veganske serveringer.

 

 

Uanset om du serverer den som en del af din restaurantmenu, på caféen eller i dit cateringfirma, vil denne plantebaserede bulgogi med NATURLI’ Formbar Fars give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Sæt et innovativt præg på dine retter og imponer dine gæster med denne lækre veganske servering. 

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine plantebaserede serveringer.