Salat af bronzefennikel med gravad mørbrad

Salat af bronzefennikel med gravad mørbrad
Ingredienser
  • 3 dl Bähncke Dild Dressing
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 citron, julienne heraf
  • 1 skalotteløg (20 g)
  • 100 g gravad mørbrad (eller røget)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 fennikel
Sådan gør du
  1. Snit fennikel på mandolinjern og vend det i lidt olivenolie.
  2. Anret med skiver af gravad mørbrad, skalotteløg, citron-julienne, Bähncke Dild Dressing og frisk dild.

 

Lille lækker appetizer eller forret. Dekorativ og fyldt med god smag.

Vores salat af bronzefennikel med graved mørbrad er nem at tilberede og flot at sætte på buffeten, eller servere som en lækker lille forret i restauranten eller på caféen.

 

Kombinationen af den sprøde fennikel, skalotteløg, frisk citron og den gravede mørbrad er lækker og noget det fleste af dine gæster vil sætte pris på. Bähncke Dilddressing er prikken over I’et i denne servering. Den er mild og sursød med sennepssmag. Og er velegnet til røget fisk – især gravad og røget laks, men i særdeleshed også til røget mørbrad og andet røget pålæg.

 

Med Bähnckes brede udvalg af saucer og dressinger har du altid den helt rigtige smag ved hånden. Hvad enten du servere lækre burgere, friske salater, små hapser eller smagfulde fiskeserveringer.

 

Til dig de laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine serveringer til buffeten i kantinen eller til menukortet i restauranten.