Search
Close this search box.

Brochetas de barbecoa

Brochetas de barbecoa

10 pers.

Ingredienser
  • 10 grillspyd
  • 750 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 2 løg
  • 4-5 spsk. tex mex krydderi (taco, fajitas eller lign.)
  • 600 g piment  
  • 3 dl salsa
  • 3 dl NATURLI´ Vegan Mayo   
  • 4  hjertesalat
  • 5 avocado
  • 400 g cherrytomater
  • 200 g nachos
  • 200 g Beauvais Black Beans
  • 250 g majs (eller hele grillede majs i skiver)
  • 2 rødløg
  • 50 g syltede chilier
  • 3 lime
  • 1 bundt friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Rør NATURLI´ Formbar Fars med hakkede løg og tex mex krydderi.
  2. Skær piment i større stykker og træk på et grillspyd sammen med kugler af farsen.
  3. Grill eller steg i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.
  4. Rør en salsamayo af salsa og NATURLI´ Vegan Mayo.
  5. Lav en mexisalat af hjertesalat, avocado, cherrytomater, nachos, black beans, majs, rødløg og piment.
  6. Anret brochetas de barbecoa med salsamayo, mexi salat, syltede chilier, limebåde og friske krydderurter.

 

Flotte, smagfulde grillspyd med NATURLI´ Fars serveret på en bund af sprød Mexisalat med Beauvais Øko Black Beans, og en salsamayo rørt på NATURLI´ Vegan Mayo. 

 

“Brochetas de barbacoa” er spansk og betyder “barbecue-spyd”. Vores version af den spanske streetfood klassiker er med NATURLI´ Fars, masser af smag og crunch og er 100% vegansk – og tilmed nem at tilberede. Server eventuelt retten med en tomatsalsa og en guacamole på siden, for at understrege det mexikanske touch.

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ingen sag at tilberede smagfulde, veganske serveringer til alle dine kunder der efterspørger plantebaserede alternativer til de traditionelle serveringer. 

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dit plantebaserede menukort – værsgo’.

 

 

 

Anvendte produkter