Vegansk burger

Ingredienser
- 10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
- 2 squash (400 g)
- 4 peberfrugter (350 g)
- 1 dl olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 1000 g Naturli´ Formbar Fars
- 500 g hakkede grøntsager
- 2 spsk. barbecuekrydderi
- 1 tomat
- 2 dl Naturli´ Vegansk Mayo
- 2 dl Bähncke Agurkerelish
- 1 rødløg
- Friske krydderurter (ærteskud, blomsterkarse, blomster)
Sådan gør du
- Lun Burgerbollerne
- Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
- Bland Naturli´ Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydder og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
- Fyld Burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, Bähncke Vegansk Mayo, Agurkerelish, rødløg og friske krydderurter.
- Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
- Tip: Prøv også denne burger med hurtigsyltede grøntsager
Anvendte produkter

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)