Grøn burger

Ingredienser
- 10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
- 2 squash (400 g)
- 4 peberfrugter (350 g)
- 1 dl olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
- 500 g hakkede grøntsager
- 2 spsk. barbecuekrydderi
- 1 tomat
- 2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
- 2 dl Bähncke Agurke Relish
- 1 rødløg
- Friske grønt som ærteskud, blomsterkarse eller blomster.
Sådan gør du
- Lun burgerbollerne
- Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
- Bland NATURLI´ Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydderi og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
- Fyld burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, NATURLI´ Vegan Mayo, Bähncke Agurke Relish, rødløg og friske krydderurter.
- Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
- Tip: Prøv også denne burger med lynsyltede grøntsager
Anvendte produkter

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)