Search
Close this search box.

Grøn burger

Vegetarisk burger
Ingredienser
  • 10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
  • 2 squash (400 g)
  • 4 peberfrugter (350 g)
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk. citronsaft
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 500 g hakkede grøntsager
  • 2 spsk. barbecuekrydderi
  • 1 tomat
  • 2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 2 dl Bähncke Agurke Relish
  • 1 rødløg
  • Friske grønt som ærteskud, blomsterkarse eller blomster.
Sådan gør du
  1. Lun burgerbollerne
  2. Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
  3. Bland NATURLI´ Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydderi og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
  4. Fyld burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, NATURLI´ Vegan Mayo, Bähncke Agurke Relish, rødløg og friske krydderurter.
  5. Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
  6. Tip: Prøv også denne burger med lynsyltede grøntsager
Anvendte produkter