Vegansk burger

Ingredienser
  • 10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
  • 2 squash (400 g)
  • 4 peberfrugter (350 g)
  • 1 dl olivenolie
  • 3 spsk. citronsaft
  • 1000 g Naturli´ Formbar Fars
  • 500 g hakkede grøntsager
  • 2 spsk. barbecuekrydderi
  • 1 tomat
  • 2 dl Naturli´ Vegansk Mayo
  • 2 dl Bähncke Agurkerelish
  • 1 rødløg
  • Friske krydderurter (ærteskud, blomsterkarse, blomster)
Sådan gør du
  1. Lun Burgerbollerne
  2. Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
  3. Bland Naturli´ Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydder og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
  4. Fyld Burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, Bähncke Vegansk Mayo, Agurkerelish, rødløg og friske krydderurter.
  5. Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
  6. Tip: Prøv også denne burger med hurtigsyltede grøntsager
Anvendte produkter