Vego tærte med quinoa, bagte rødløg, gedeost og rosmarin

Ingredienser
  • 150 g quinoa
  • 3 spsk. hvedemel (eller kikærtemel)
  • 3 spsk. skyr
  • 5 rødløg (500 g)
  • ¼ dl olivenolie
  • 2 dl piskefløde
  • 4 æg
  • 150 g Naturli´ Formbar Fars
  • 150 g gedeost
  • 4 rosmarinkviste
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Kog quinoa som anvist på pakken.
  2. Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.
  3. Lad den trække 30 min på køl.
  4. Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.
  5. Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.
  6. Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.
  7. Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter Naturli´ Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen i.
  8. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.