Vegetarisk tærte med quinoa og bagte rødløg

Ingredienser
- 150 g quinoa
- 3 spsk. hvedemel (eller kikærtemel)
- 3 spsk. skyr
- 5 rødløg (500 g)
- ¼ dl olivenolie
- 2 dl piskefløde
- 4 æg
- 150 g NATURLI´ Formbar Fars
- 150 g gedeost
- 4 rosmarinkviste
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog quinoa som anvist på pakken.
- Køl den af og rør den med hvedemel, skyr, salt og peber.
- Lad den trække 30 min på køl.
- Fordel dejen i en smurt tærteform. Forbag tærtebunden i ovnen i 20 min ved 200 grader.
- Skær rødløg i både og sauter dem ved svag varme. Smag til med salt og peber.
- Pisk æg og fløde sammen og smag til med salt og peber.
- Læg løg i bunden af den forbagte tærtedej. Kom derefter NATURLI´ Formbar Fars, gedeost og rosmarin i og slut af med at hælde æggemassen over.
- Bag tærterne i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Anvendte produkter

Formbar Fars
3 kg
(varenr. 157439)