Brasilianske grillspyd

Ingredienser
  • 500 g Naturli´ Formbar Fars
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g svampe
  • 2 gule pebre (350 g)
  • 200 g squash
  • ½ ananas
  • 1 dl Bähncke Taffelsennep
  • 2 dl olivenolie
  • 5 limes
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl kokosmel
  • Friske krydderurter (mynte)
Sådan gør du
  1. Rør Naturli´ Formbar Fars med hakkede løg og hvidløg. Smag til med salt og peber.
  2. Skær grøntsagerne i rustikke stykker. Kom dem på spyd sammen med farsen og pensl dem med olie, drys med salt og peber og grill dem på hver side.
  3. Pisk en vinaigrette af Bähncke Taffelsennep, olivenolie, 4 spsk. limesaft og hvidløg. Smag til med salt og peber.
  4. Kog æg og nudler som anvist på pakken
  5. Server brasilianske grillspyd med vinaigrette, hakkede forårsløg, limebåde kokosmel og frisk mynte.
Anvendte produkter