Search
Close this search box.

Grillet majssalat med friterede planteballs

Grillet majssalat
Ingredienser
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 2 dl havremælk
  • 300 g panko rasp
  • 1 l fritureolie
  • 2 spsk. citrongræs
  • 2 friske majs (eller fra dåse)
  • 100 g feldsalat
  • 2 lime
  • 2 chilier
  • 2 spsk. ristede sesamfrø
  • 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
  1. Optø NATURLI´ Formbar Fars og form dem til små kugler. Vend kuglerne i havremælk og panko rasp.
  2. Friter kuglerne
  3. Finthak citrongræs og giv den et hurtigt opkog. Bland det med NATURLI´ Vegan Mayo og smag til med salt og peber.
  4. Pil majs og skær dem i skiver. Vend dem i olivenolie, salt og peber og grill dem.
  5. Bland de grillede majs med feldsalat.
  6. Anret salaten med chili, lime, citrongræsmayo, friterede planteballs, ristede sesamfrø og frisk koriander.

 

Den lækreste plantebaserede sommerservering – lige til at sætte på menukortet.

 

Grillet majssalat med friterede planteballs er en sprød sommersalat der helt sikkert vil glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

Plantedellerne der er formet af NATURLI´ Formbar Fars, rullet i havremælk og pankorasp, er super sprøde og det helt rigtige tilbehør til den lækre majssalat.

Den lækre citrongræsmayo er fyldt med smag og rørt op på NATURLI´ Vegan Mayo. Den perfekte basis mayo til alle dine plantebaserede serveringer.

 

NATURLI´ Formbar Fars er nemt at arbejde med. Du kan tage lige præcis det op du skal bruge, så du undgår madspild. Det tør hurtigt op og er nemt at forme. Du kan krydre det, så det får lige den smag du ønsker.

 

Salaten er dekorativ og fyldt med god smag – lige til at sætte på menukortet i restauranten, caféen eller kantinen.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere plantebaserede serveinger til menukortet.