Grillet majssalat med friterede planteballs

Ingredienser
  • 1000 g Naturli´ Formbar Fars
  • 2 dl Naturli´ Vegan Mayo
  • 2 dl havremælk
  • 300 g pankorasp
  • 1 l fritureolie
  • 2 spsk. citrongræs
  • 2 friske majs (eller fra dåse)
  • 100 g feldsalat
  • 2 lime
  • 2 chilier
  • 2 spsk. ristede sesamfrø
  • 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du
  1. Optø Naturli´Formbar Fars og form dem til små kugler. Vend kuglerne i havremælk og pankorasp.
  2. Friter kuglerne.
  3. Finthak citrongræs og giv den et hurtigt opkog. Bland det med Naturli´ Vegan Mayo og smag til med salt og peber.
  4. Pil majs og skær dem i skiver. Vend dem i olivenolie, salt og peber og grill dem.
  5. Bland de grillede majs med feldsalat.
  6. Anret salaten med chili, lime, citrongræsmayo, friterede veggieballs, ristede sesamfrø og frisk koriander.