Vegetarisk briocheburger
Ingredienser
- 10 Brioche Burgerboller
- 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
- 10 blade salat
- 10 NATURLI´Burger (150 g)
- 100 g gul cheddarost
- 2 spsk. jalapenos
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 200 g Beauvais Appetit Agurker
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Steg NATURLI´ Burger i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min, eller til de har centrumtemperatur på 70 grader.
- Smelt en skive cheddarost oven på, de sidste 5 min.
- Bland Bähncke Salat Mayonnaise med 4 spsk. hakkede friske krydderurter.
- Halver og grill burgerboller.
- Fyld burger med urtemayonnaisen, salat, NATURLI´ Burger, tomatskiver, rødløg, jalapenos og Beauvais Appetit Agurker
- Tip: Prøv også denne burger med hjemmelavet burgersauce.
Ingredienser: Hjemmelavet burgersauce
- 1 løg (150 g)
- 800 g hakkede tomater
- ½ dl Beauvais Bearnaise essens
- 2 spsk. korianderfrø
- 2 spsk. røget paprika
- 2 spsk. spidskommen
Sådan gør du: Hjemmelavet burgersauce
- Sauter løg i olivenolie og tilsæt tomater, Beauvais Bearnaise essens, korianderfrø, røget paprika og spidskommen.
- Smag til med salt og peber.
- Køl burgersauce ned.
Anvendte produkter
Appetit Agurker
570 g – 12 stk
(varenr. 157677)
Salat Mayonnaise
10 kg
(varenr. 150466)
Naturli’ Burger
(150g) 5,85 kg
(varenr. 159614)