Search
Close this search box.

Vegetarisk briocheburger

Vegetarisk briocheburger
Ingredienser
  • 10 Brioche Burgerboller
  • 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
  • 10 blade salat
  • 10 NATURLI´Burger (150 g)
  • 100 g gul cheddarost
  • 2 spsk. jalapenos
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 200 g Beauvais Appetit Agurker
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Steg NATURLI´ Burger  i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min, eller til de har centrumtemperatur på 70 grader.
  2. Smelt en skive cheddarost oven på, de sidste 5 min.
  3. Bland Bähncke Salat Mayonnaise med 4 spsk. hakkede friske krydderurter.
  4. Halver og grill burgerboller.
  5. Fyld burger med urtemayonnaisen, salat, NATURLI´ Burger, tomatskiver, rødløg, jalapenos og Beauvais Appetit Agurker
  6. Tip: Prøv også denne burger med hjemmelavet burgersauce.
Ingredienser: Hjemmelavet burgersauce
  • 1 løg (150 g)
  • 800 g hakkede tomater
  • ½ dl Beauvais Bearnaise essens
  • 2 spsk. korianderfrø
  • 2 spsk. røget paprika
  • 2 spsk. spidskommen
Sådan gør du: Hjemmelavet burgersauce
  1. Sauter løg i olivenolie og tilsæt tomater, Beauvais Bearnaise essens, korianderfrø, røget paprika og spidskommen.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Køl burgersauce ned.
Anvendte produkter