Vego briocheburger

Ingredienser
- 10 Brioche Burgerboller
- 2 dl Bähncke Salatmayonnaise
- 10 blade salat
- 10 Naturli´Burger
- 100 g gul cheddar
- 2 spsk. jalapenos
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 200 g Beauvais Appetitagurker
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Steg Naturli´ Burger bøffer i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min, eller til de har centrumtemperatur af 70 grader.
- Smelt en skive cheddar oven på de sidste 5 min.
- Bland Bähncke Salatmayonnaise med 4 spsk. hakkede friske krydderurter.
- Halver og grill burgerboller.
- Fyld burger med urtemayonnaise, salat, Naturli´ Burger bøf, tomatskiver, rødløg, jalapenos og Beauvais Appetitagurker
- Tip: Prøv også denne burger med hjemmelavet burgersauce.
Ingredienser: Hjemmelavet burgersauce
- 1 løg (150 g)
- 800 g hakkede tomater
- ½ dl Beauvais Bearnaise essens
- 2 spsk. korianderfrø
- 2 spsk. røget paprika
- 2 spsk. spidskommen
Sådan gør du: Hjemmelavet burgersauce
- Sauter løg i olivenolie og tilsæt tomater, Beauvais Bearnaise essens, korianderfrø, røget paprika og spidskommen.
- Smag til med salt og peber.
- Køl burgersauce ned.
Anvendte produkter

Appetit Agurker
570 g – 12 stk
(varenr. 157677)

Salat Mayonnaise
10 kg
(varenr. 150466)

Naturli’ Burger
(150g) 5,85 kg
(varenr. 157478)