Search
Close this search box.

Bøf Bearnaise – nu som salat

bøf bearnaise salat

10 pers.

Ingredienser
  • Bähncke Bearnaise Dressing
  • Oksefilet 
  • Råstegte kartoffeltern
  • Blandet grøn salat
  • Urter til pynt
Sådan gør du
  1. Tilbered  kartoflerne. Tilbered steaks af oksefilet og skær dem ud i tynde skiver. Kram salaten med Bähncke Bearnaise Dressing. Anret salaten med skiver af oksefilet og råstegte kartofler på toppen. Pynt med krydderurter og ekstra Bähncke Bearnaise Dressing. Bøf Bearnaise – nu som salat!

Bøf Bearnaise-salat!

 

Vores opskrift kombinerer steaks af oksefilet, råstegte kartofler og frisk salat, krammet med den lækre Bähncke Bearnaise Dressing.

Her vil selv din mest inkarnerede oksekødspisende kunde nuppe en salat. 

 

Forberedelsen er enkel: Start med at tilberede kartoflerne og skær oksefiletsteakene i tynde skiver. Kram derefter salaten med vores cremede Bearnaise Dressing for at tilføre en udsøgt smag.

 

Anret salaten med skiver af oksefilet og sprøde råstegte kartofler på toppen for at skabe en forførende symfoni af smag og tekstur.

 

For at fuldende salaten, drys krydderurter over og tilføj ekstra Bähncke Bearnaise Dressing som prikken over i’et.

 

Vores take på en Bøf Bearnaise-salat er ikke blot en opskrift, det er en kulinarisk oplevelse, der vil imponere dine kunder.

Sæt salaten på menukortet – en forfriskende salat, der kombinerer klassisk smag med moderne flair – en perfekt kombination af smag, tekstur og tilfredsstillelse.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til nye måder at servere salat på.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.