Dukkah kebab med NATURLI´ Pulled
Ingredienser
- 2 rødløg (300 g)
- 2 spsk. olivenolie
- 1000 g NATURLI´ Pulled
- 60 g Dukkah krydderi (se opskrift herunder)
- 10 pitabrød
- 1 frillice salat
- 2 blodappelsin (filet heraf)
- 3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
- 3 dl Bähncke Aioli
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
- Steg NATURLI´ Pulled med dukkah krydderi.
- Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, NATURLI´ Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
- Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften): 4 spsk. sesam, 4 spsk. solsikkekerner 2 spsk. spidskommen, 2 spsk. korianderfrø, 2 spsk. salt.
- Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.
Anvendte produkter
Aioli
2,5 kg
(Varenr. 156889)
Karry Mango Dressing
900 g – 6 stk
(Varenr. 150627)
Pulled
3 kg
(varenr. 157440)