Dukkah kebab med Naturli´ pulled, blodappelsin og aioli

Ingredienser
  • 2 rødløg (300 g)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1000 g Naturli´ Pulled
  • 60 g Dukkah krydderi
  • 10 pitabrød
  • 1 frillice salat
  • 2 blodappelsin (filet heraf)
  • 3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
  • 3 dl Bähncke Aioli
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
  2. Steg Naturli´ Pulled med dukkah krydderi*.
  3. Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, Naturli Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry mango dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
  4. Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften): 4 spsk. sesam, 4 spsk. solsikkekerner 2 spsk. spidskommen, 2 spsk. korianderfrø, 2 spsk. salt.
  5. Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.