Pita kebab med bønnespirer, wasabi og lime laks

Ingredienser
- 5 limes
- 2 spsk. wasabi
- 700 g varmrøget laks
- 10 pitabrød
- 125 g feldsalat
- 300 g bønnespirer
- 1 rødløg (150 g)
- 2 dl Bähncke skaldyrsdressing
- 2 dl Bähncke Agurke Relish
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Rør limesaft og wasabi sammen.
- Pil kødet og bland det med lime/wasabi blandingen. Smag til med salt og peber.
- Lun pitabrødene og fyld feldsalat, bønnespirer, rødløg, laks, Bähncke Tivoli Burger Dressing, Bähncke Agurke Relish og friske krydderurter i.
- Tip: Prøv også Bähncke Thousand Island og Bähncke Kina Sur Sød i denne kebab.
- Tip: Prøv også denne kebab med tangsalat
Anvendte produkter

Agurke Relish
900 g – 6 stk
(Varenr. 150624)

Tivoli Burger Dressing
900 g – 6 stk
(Varenr. 150455)