Search
Close this search box.

Pita kebab med bønnespirer, wasabi og lime laks

Pita kebab
Ingredienser
  • 5 limes
  • 2 spsk. wasabi
  • 700 g varmrøget laks
  • 10 pitabrød
  • 125 g feldsalat
  • 300 g bønnespirer
  • 1 rødløg (150 g)
  • 2 dl Bähncke Skaldyr Dressing
  • 2 dl Bähncke Agurke Relish
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Rør limesaft og wasabi sammen.
  2. Pil kødet og bland det med lime/wasabi blandingen. Smag til med salt og peber.
  3. Lun pitabrødene og fyld feldsalat, bønnespirer, rødløg, laks, Bähncke Skaldyr Dressing, Bähncke Agurke Relish og friske krydderurter i.
  4. Tip: Prøv også Bähncke Thousand Island og Bähncke Kina Sur-Sød Sauce i denne kebab.
  5. Tip: Prøv også denne kebab med tangsalat
Anvendte produkter