Crispy snackbar med Rugfras og rosenblade

Crispy snackbar med Rugfras og rosenblade
Ingredienser
  • 1 dl Rugfras
  • 200 g mørk chokolade
  • 2 spsk. tørrede rosenblade
  • 30 g mandler
  • 40 g græskarkerner
  • 30 g solsikkekerner
  • 25 g sesamfrø
  • 200 g kondenseret mælk
  • 50 g hakkede abrikoser
  • 15 g kokosmel
  • 2 dl havregryn
Sådan gør du
  1. Hak mandler, græskarkerner og solsikkekerner og bland dem med sesamfrø.
  2. Lun den kondenserede mælk til 40 grader i en gryde.
  3. Kom mandler, græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø, abrikoser og kokosmel i mælken.
  4. Bland havregryn og knust Rugfras og tilsæt det lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret og hård at røre.
  5. Kom blandingen i en form beklædt med bagepapir.
  6. Pres snackmassen fladt sammen i en rektangel på ca.8 x 25cm.
  7. Bag massen i ca. 1 time ved 125 grader.
  8. Afkøl snackmassen på en rist og skær den ud til 10 barer.
  9. Smelt chokolade over vandbad og dyp barene deri.
  10. Drys med knuste Rugfras og tørrede rosenblade og stil dem til afkøling.
  11. Tip: Prøv at udskifte Rugfras med Havrefras.