Crispy snackbar med Rugfras og rosenblade

Ingredienser
- 1 dl Rugfras
- 200 g mørk chokolade
- 2 spsk. tørrede rosenblade
- 30 g mandler
- 40 g græskarkerner
- 30 g solsikkekerner
- 25 g sesamfrø
- 200 g kondenseret mælk
- 50 g hakkede abrikoser
- 15 g kokosmel
- 2 dl havregryn
Sådan gør du
- Hak mandler, græskarkerner og solsikkekerner og bland dem med sesamfrø.
- Lun den kondenserede mælk til 40 grader i en gryde.
- Kom mandler, græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø, abrikoser og kokosmel i mælken.
- Bland havregryn og knust Rugfras og tilsæt det lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret og hård at røre.
- Kom blandingen i en form beklædt med bagepapir.
- Pres snackmassen fladt sammen i en rektangel på ca.8 x 25cm.
- Bag massen i ca. 1 time ved 125 grader.
- Afkøl snackmassen på en rist og skær den ud til 10 barer.
- Smelt chokolade over vandbad og dyp barene deri.
- Drys med knuste Rugfras og tørrede rosenblade og stil dem til afkøling.
- Tip: Prøv at udskifte Rugfras med Havrefras.
Anvendte produkter

Rugfras
5 kg
(varenr. 157613)