Pannacotta med hindbær og sprød Rugfras

Pannacotta med hindbær og sprød Rugfras
Ingredienser
  • 100 g Rugfras
  • 1 l piskefløde
  • 2 dl sukker
  • 1 vaniljestang
  • 6 blade husblas
  • Guldspray
  • 3 dl Den Gamle Fabrik Hindbær Marmelade
  • 1 bakke friske hindbær
  • 1 bundt mynte
Sådan gør du
  1. Kog fløde, vanilje og sukker op sammen. Lad det simre i 5 min under omrøring.
  2. Blød husblas op i kold vand og pisk det i den varme fløde.
  3. Hæld fløden igennem en sigte og over i portionsskåle. Stil dem i køleskabet et par timer til fløden er stivnet.
  4. Overtræk rugfras med chokolade og lad det sætte sig. Spray derefter med guldspray.
  5. Anret pannacotta med Den Gamle Fabrik Hindbær Marmelade, friske hindbær og Rugfras dessertpynt.

 

Pannacotta er en fortryllende italiensk dessert, der har erobret hjerter verden over med sin silkebløde tekstur og delikate smag.

Navnet “pannacotta” oversættes bogstaveligt til “kogt fløde,” og det er netop den cremede flødebase, der danner grundlaget for den her lækre dessert.

 

Vores udgave af Pannacotta er toppet med Hindbær Marmelade fra Den Gamle Fabrik og kansende Rugfras overtrukket med chokolade og sprayet med guld.

Virkelig lækker og meget dekorativ dessert.

 

Den vil være flot både på dessertbuffeten i kantinen, eller som en lækker dessert på restauranten eller caféen. 

 

Til dig der laver mad til mange og søger inspiration til lækre, smagfulde, dekorative dessertserveringer.