Search
Close this search box.

Kulmule i cremet sennepssauce

Kulmule i cremet sennepssauce
Ingredienser
  • 1500 g kulmulefilet (eller andre fisk)
  • 500 g jordskokker
  • 10 skorzonerrødder (eller hvide asparges)
  • 200 g smør
  • 200 g frisk spinat
  • 2 l hvid sauce (Bechamel eller Mornay)
  • 2 dl Bähncke Dijon Sennep
Sådan gør du
  1. Krydr og steg kulmulefileterne, jordskokkerne og skorzonerrødderne i smør.
  2. Læg fisk og grøntsager i bunden af et fad.
  3. Damp spinat i en gryde og rør hvid sauce og Bähncke Dijon Sennep i. Smag til med salt og peber.
  4. Hæld den varme sennepssauce over fisken og grøntsagerne.
  5. Server fiskefadet med  salat og brød til.

 

Der er jo ikke noget som kombinationen af fisk og sennepssauce!

Den magre, smagfulde fisk og den krydrede sennep, her sammen med spinat, jordskokker og skorzonerødder.

Den perfekte servering på bufftene i kantinen til fiskedag eller i restauranten men også på caféen som en lækker varm hovedret.

 

Bähncke Dijon Sennep er en pikant sennep med en skarp og stærk smag.

Dijon Sennep er oplagt til vinaigrette og creme fraiche dressing men bestemt også til dine fiskeserveringer.

En lækker servering til alle dine gæster der efterspørger flere fiskeserveringer på menukortet.

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til menukortet eller til nye måder at  bruge sennep på.

 

Anvendte produkter