Paleobrød med grøntsags paneret fiskefilet, kik remo, citron og frisk dild

Ingredienser
  • 10 rødspættefiletér
  • 2 æg
  • 300 g rasp
  • 100 g grøntsagsrasp* (kan erstattes af alm. rasp)
  • 1 dl olivenolie
  • 10 skiver paleobrød
  • 2 dl Bähncke KIK’ Remo
  • 10 blade frillicesalat
  • 2 citroner
  • 1 bundt frisk dild
Sådan gør du
  1. Paner rødspættefileterne i en blanding af rasp, grøntsagsrasp, salt og peber. Steg fiskefileterne i olivenolie.
  2. Smør paleobrød med Bähncke Kikremo og anret med frillicesalat, fiskefilet Bähncke Kikremo, citron og frisk dild.
  3. Undgå madspild! Grøntsagsrasp*: Brug dine grøntsagsrester til panering. Finthak dem og tør dem ved 100 grader i ovnen i ca. 2 timer.
Anvendte produkter