Paleobrød med grøntsags paneret fiskefilet, kik remo, citron og frisk dild

Ingredienser
- 10 rødspættefiletér
- 2 æg
- 300 g rasp
- 100 g grøntsagsrasp* (kan erstattes af alm. rasp)
- 1 dl olivenolie
- 10 skiver paleobrød
- 2 dl Bähncke KIK’ Remo
- 10 blade frillicesalat
- 2 citroner
- 1 bundt frisk dild
Sådan gør du
- Paner rødspættefileterne i en blanding af rasp, grøntsagsrasp, salt og peber. Steg fiskefileterne i olivenolie.
- Smør paleobrød med Bähncke Kikremo og anret med frillicesalat, fiskefilet Bähncke Kikremo, citron og frisk dild.
- Undgå madspild! Grøntsagsrasp*: Brug dine grøntsagsrester til panering. Finthak dem og tør dem ved 100 grader i ovnen i ca. 2 timer.
Anvendte produkter

KIK REMO
245 g – 8 stk
(Varenr. 157847)