Search
Close this search box.

Palæobrød med grøntsagspaneret fiskefilet

Paleobrød med paneret fiskefilet
Ingredienser
  • 10 rødspættefileter
  • 2 æg
  • 300 g rasp
  • 100 g grøntsagsrasp (kan erstattes af alm. rasp)
  • 1 dl olivenolie
  • 10 skiver paleobrød
  • 2 dl Bähncke KIK Remo
  • 10 blade frillicesalat
  • 2 citroner
  • 1 bundt frisk dild
Sådan gør du
  1. Paner rødspættefileterne i en blanding af rasp, grøntsagsrasp, salt og peber. Steg fileterne i olivenolie.
  2. Smør paleobrød med Bähncke KIK Remo og anret med frillicesalat, rødspættefileterne Bähncke KIK Remo, citron og frisk dild.
  3. Undgå madspild! Grøntsagsrasp: Brug dine grøntsagsrester til panering. Finthak dem og tør dem ved 100 grader i ovnen i ca. 2 timer.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.