Search
Close this search box.

Hampbrød med rosa kalveculotte

Smørebrød
Ingredienser
  • 750 g kalveculotte
  • 200 g blandede rodfrugter
  • 1 l fritureolie
  • 10 skiver hampbrød
  • 2 dl Bähncke KIK Remo
  • 10 blade krølsalat
  • 200 g Beauvais Drueagurker
  • Karse
Sådan gør du
  1. Krydr kalveculotte med salt og peber og steg den rosa. Køl den af.
  2. Skær tynde skiver af culotten.
  3. Snit rodfrugter på et mandolinjern og friter dem.
  4. Smør hampbrød med Bähncke KIK Remo og anret med krølsalat, kalveculotte, Bähncke KIK Remo, rodfrugtschips, Beauvais Drueagurker og karse.
  5. Tip: Brug færdige rodfrugtchips til anretning.
Anvendte produkter