Hampbrød med rosa kalveculotte

Ingredienser
- 750 g kalveculotte
- 200 g blandede rodfrugter
- 1 l fritureolie
- 10 skiver hampbrød
- 2 dl Bähncke KIK Remo
- 10 blade krølsalat
- 200 g Beauvais Drueagurker
- Karse
Sådan gør du
- Krydr kalveculotte med salt og peber og steg den rosa. Køl den af.
- Skær tynde skiver af culotten.
- Snit rodfrugter på et mandolinjern og friter dem.
- Smør hampbrød med Bähncke KIK Remo og anret med krølsalat, kalveculotte, Bähncke KIK Remo, rodfrugtschips, Beauvais Drueagurker og karse.
- Tip: Brug færdige rodfrugtchips til anretning.
Anvendte produkter

Drueagurker
550 g – 12 stk
(varenr. 157676)

KIK REMO
245 g – 8 stk
(Varenr. 157847)