Search
Close this search box.

Skotske Juleæg

10 pers.

Ingredienser
  • 500 g NATURLI´ Fars

  • 10 æg

  • 1 spsk. krydderier, her er brugt kardemomme og muskatnød

  • 2-3 spsk. mel

  • Lidt vand til konsistensen

  • 500 g grønkål
  • Vinaigrette til at vende grønkålen i
  • Bähncke Grov Sennep til serveringen
Sådan gør du
  1. Kog æggene i 8 min. og læg dem i isvand.
  2. Blend resten af ingredienserne, undtagen vand, som tilsættes til sidst lidt ad gangen indtil farsen er lind.
  3. Smør farsen ud mellem to stykker bagepapir og glat derefter farsen rundt om ægget. Sæt på køl i 10 min.
  4. Vend grønkålen i vinaigrette.
  5. Steg æggene i rapsolie og server.

Skotske æg er en traditionel skotsk delikatesse bestående af hårdkogte æg indpakket i dette tilfælde i NATURLI´ Fars, paneret og friteret.

 

Bähncke sennep tilføjer en lækker, krydret smag til retten. Senneppens let syrlige noter komplimenterer serveringen perfekt. Æggets cremede konsistens kombineret med sennep og plantefars skaber en harmonisk smagsoplevelse. Serveret som appetitvækker, snack eller hovedret, er skotske æg med Bähncke Sennep en kulinarisk fornøjelse.

 

Retten er ikke kun et glimrende eksempel på mad til mange, men også en inspiration i kantinen og cafeen, hvor vegetarisk mad kan være en velsmagende overraskelse. En smagsoplevelse, man bør prøve mindst én gang.

 
Anvendte produkter