Vegetar lasagne
Ingredienser
- 4 spsk. olivenolie
- 2 løg (240 g)
- 5 fed hvidløg
- 2 gulerødder (200 g)
- 1600 g hakkede tomater
- 4 spsk. tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)
- 500 g NATURLI´ Fars
- 500 g lasagneplader
- 1 l mornaysauce (ostesauce)
- 150 g gratineringsost
- 3 spsk. rasp
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Sauter finthakket løg, hvidløg og gulerod i olivenolie.
- Tilsæt derefter hakkede tomater, tørrede krydderier, NATURLI´ Fars og friskkværnet peber.
- Lad saucen simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- Fordel NATURLI´ Fars sauce, lasagneplader og mornaysauce lagvist i et ildfast fad.
- Start med NATURLI´ Fars sauce og slut af med mornaysauce.
- Fordel gratineringsost ovenpå mornaysaucen og slut af med rasp.
- Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader, varmluft, i ca. 30-35 min.
- Lad lasagnen hvile i ca.10 min. inden servering.
- Server evt. lasagnen med tomatsalat og friske krydderurter.
Anvendte produkter
Fars
3 kg
(varenr. 157441)