Search
Close this search box.

Indisk dahl med raita

10 pers.

Ingredienser
  • 1 dl Beauvais Økologiske Black Beans
  • 3 fed hvidløg
  • 6 stk løg
  • 300 gr rødelinser
  • 650 gr tomatpuré
  • 1,5 lt vand
  • 3 spsk citronsaft
  • 10 cm frisk ingefær revet
  • 2 stk pære revet
  • 2 auberginer skrællet og skåret i små tern eller en butternut græskar.
  • Salt og peber
  • 2 stk røde chilier
  • 3 tsk spidskommen
  • 2 tsk nellike stødt
  • 2 tsk kardemomme
  • 3 tsk stødt koriander 
  • 2 tsk kanel 
  • 1- 1,5 dåse kokosmælk

  • Evt 2-3 grøntsags boullion terninger efter smag. 

  • Raita:

  • 3 dl yoghurt

  • 1/2 agurk 

  • Lidt Frisk mynte

     

Sådan gør du
  1. Svits løg og hvidløg. Tilsæt grøntsagerne sammen med de tørrede krydderier.

  2. Rist det hele af. Derefter tilsæt de røde linser samt 1 liter væske og de resterende produkter.

  3. Lad dahl simre 30-40 min. Hold øje med retten og tilføj de sidste 500 ml vand løbende og lad retten koge ind. 

  4. Raita: Skræld agurken, fjern kernerne og skær agurken i små tern. Tilsæt yoghurten eller NATURLI´GREEK STYLE, sammen med mynte. 
  5. Retten toppes med raita efter ønske. 

  6. TIP: Tilføj NATURLI´ Chick Free eller NATURLI´ ØKO Fars for højere proteinindhold. Og udskift yoghurt med NATURLI´ GREEK STYLE hvis retten skal være 100% vegansk.

 

 

 

 

 

Her har du Orkalfoodappeals take på det klassiske indiske køkken med vores opskrift på indisk dahl, serveret med forfriskende raita og Beauvais Økologiske Black Beans.

 

Denne plantebaserede servering er lækker, fyldt med smag og vil glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer, især hvis du udskifter yoghurten med NATURLI´ GREEK STYLE, for så er retten helt vegansk.

Vores indisk dahl er nøje sammensat med krydrede linser og aromatiske krydderier, mens Beauvais Økologiske Black Beans tilføjer en unik smag og tekstur. Den forfriskende raita er det ideelle akkompagnement til den krydrede dahl og skaber en perfekt balance i smag og tekstur.

 

Ved at bruge NATURLI´ GREEK STYLE som et alternativ til traditionel yoghurt sikrer du den samme cremede konsistens og syrlige smag uden brug af animalske produkter, hvilket gør denne ret til et ideelt valg for veganere og alle dine gæster, der ønsker et bredere udvalg af veganske serveringer.

Med indisk dahl med raita og Beauvais Økologiske Black Beans kan du tilbyde dine kunder en autentisk vegansk smagsoplevelse.

 

Så sæt denne servering på menuen, hvad enten det er til restauranten, på caféen eller i kantinen – og lad dig inspirere af det indiske køkkens magi.