Dumplings med asiatisk urtemayonnaise

Dumplings med asiatisk urtemayonnaise og sur sød dressing

10 pers. (40 stk.)

Ingredienser
  • 1 skalotteløg (30 g)
  • 300 g NATURLI´ Fars 
  • 200 g snitgrønt
  • 2 spsk. hakket ingefær
  • 3 spsk. no fishsauce
  • 3 spsk. soya
  • 1 dl limesaft
  • 4 spsk. sukker
  • 40 blade gyozadej
  • 3 dl NATURLI´ Vegan Mayo 
  • 3 spsk. hakkede koriander
  • 3 spsk. hakket mynte
  • 1-2 spsk. chiliflager
  • 3 dl Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
Sådan gør du
  1. Steg finthakket skalotteløg, NATURLI´ Fars, snitgrønt og ingefær i olivenolie.
  2. Tilsæt no fishsauce, soya, limesaft og sukker.  Køl let af.
  3. Fold gyozadej om fyldet til dumblings.
  4. Damp dumblings f.eks. i en bambus steamer i 6-7 min.
  5. Rør en mayo af NATURLI´ Vegan Mayo, 2 spsk. no fish sauce, hakket koriander, mynte og chiliflager.
  6. Server dumblings med asiatisk urtemayonnaise, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, snit grønt og friske krydderurter.   

 

En dumpling er en bred kategori af asiatiske retter, der er sammensat af dejstykker, der som oftest er viklet omkring noget fyld. Fyldet kan variere efter smag, behag og land, men består ofte af svinekød, and, fisk, tofu og grøntsager.

 

Dumplings bærer på noget af en historie, fordi retten har spredt sig på tværs af lande og kulturer. Mange lande har deres egen version af en dumpling, og det er derfor ikke for meget sagt, at dumplings er en af de mest indflydelsesrige retter på kloden!

 

Orklafoodappeals take på den populære dumpling er med NATURLI´ Pulled og en urtemayo rørt af NATURLI´ Vegan Mayo. Så en plantebaseret servering fyldt med god smag, der vil glæde alle dine kunder der efterspørger flere veganske og plantebaserede serveringer.

Det er en lækker lille hapser til dine kunder på farten, men bestemt også egnet som en snack servering på caféen eller restauranten.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere plantebaserede serveringer på menukortet.

 

 

 

 

Anvendte produkter