Dumplings med asiatisk urtemayonnaise

10 pers. (40 stk.)
Ingredienser
- 1 skalotteløg (30 g)
- 300 g NATURLI´ Fars
- 200 g snitgrønt
- 2 spsk. hakket ingefær
- 3 spsk. no fishsauce
- 3 spsk. soya
- 1 dl limesaft
- 4 spsk. sukker
- 40 blade gyozadej
- 3 dl NATURLI´ Vegan Mayo
- 3 spsk. hakkede koriander
- 3 spsk. hakket mynte
- 1-2 spsk. chiliflager
- 3 dl Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
Sådan gør du
- Steg finthakket skalotteløg, NATURLI´ Fars, snitgrønt og ingefær i olivenolie.
- Tilsæt no fishsauce, soya, limesaft og sukker. Køl let af.
- Fold gyozadej om fyldet til dumblings.
- Damp dumblings f.eks. i en bambus steamer i 6-7 min.
- Rør en mayo af NATURLI´ Vegan Mayo, 2 spsk. no fish sauce, hakket koriander, mynte og chiliflager.
- Server dumblings med asiatisk urtemayonnaise, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, snit grønt og friske krydderurter.
Anvendte produkter

Kina Sur-Sød Sauce
900 g – 6 stk
(Varenr. 150488)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)

Fars
3 kg
(varenr. 157441)