Dumplings med asiatisk urtemayonnaise og sur sød dressing

10 pers. (40 stk.)

Ingredienser
  • 1 skalotteløg (30 g)
  • 300 g Naturli´ Fars ´
  • 200 g snitgrønt
  • 2 spsk. hakket ingefær
  • 3 spsk. no fishsauce
  • 3 spsk. soya
  • 1 dl limesaft
  • 4 spsk. sukker
  • 40 blade gyozadej
  • 3 dl Naturli´ Vegan Mayo ´
  • 3 spsk. hakkede koriander
  • 3 spsk. mynte
  • 1-2 spsk. chiliflager
  • 3 dl Bähncke Kina Sur Sød Sauce
Sådan gør du
  1. Steg finthakket skalotteløg, Naturli´ ´Fars, snitgrønt og ingefær i olivenolie.
  2. Tilsæt no fishsauce, soya, limesaft og sukker.  Køl let af.
  3. Fold gyozadej om fyldet til dumblings.
  4. Damp dumblings f.eks. i en bambus steamer i 6-7 min.
  5. Rør en mayo af Naturli´ Vegan Mayo, 2 spsk. no fish sauce, hakkede koriander, mynte og chiliflager.
  6. Server dumblings med asiatisk urtemayonnaise, Bähncke Sur Sød Sauce, snit grønt og friske krydderurter.   
Anvendte produkter