Bulgursalat med Beauvais Kikærter

10 pers.

Ingredienser
  • 1/3 pakke Bulgur
  • 1 dåse – 400 g Beauvais Sorte Kikærter
  • 1 blok feta
  • 1 aubergine
  • 1 sqaush
  • 6 spk. olivenolie
  • 2 rødløg
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 4 spk. Beauvais Pesto Dressing
Sådan gør du
  1. Aubergine, squash og feta, skæres i små tern og blandes med bulgur, Beauvais Sorte Kikærter, olivenolie, og Beauvais Pesto Dressing.

 

Den her lille lækre vegetariske Bulgursalat med Beauvais ØKO Sorte Kikærter og Beauvais Pesto dressing, er superhurtig, nem, kræver få ingredienser og smager fantastisk!

 

Ønsker du den skal være vegansk, til alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer, erstatter du blot feta med en vegansk ost.

 

 

Den kræver stort ingen tid at tilberede retten. Du skal blot skære det hele i små tern og blande det. Perfekt til dig der laver mad til mange og har mange bolde i luften.

Den egner sig uovertruffent som tilbehør på buffeten i kantinen, men bestemt også på restauranten eller som let frokostservering på caféen.

 

Det her er en opskrift på lækkert tilbehør eller en lille anretning, som både er fyldt med smag men også er sund og vegetarisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anvendte produkter