Search
Close this search box.

Grillet spidskål med Marrakech Harissa

Grillet spidskål

10 pers.

Ingredienser
  • 2-3 store spidskål
  • 3 dl yoghurt
  • 1 pose KiMs Marrakech Harissa chips
  • 500 g Bähncke Krydderurte Dressing
  • Neutral yoghurt
  • 2 spk. chillipasta
Sådan gør du
  1. Youghurt og chilipasta røres sammen. Spidskål steges mørt og cips knuses i mindre stykker.
  2. Anret spidskål med youghurtcreme, og knuste chips. Server med Bähncke Krydderrurte Dressing

 

Grillet spidskål med KiMs Marrakech Harissa og Bähncke Krydderurte Dressing er perfekt tilbehør til sommerens grillmenu. Men bestemt også egnet til alle de varme efterårsserveringer og vinterretter.

 

Den grillede eller stegte spidskålet, får en dejlig sprød yderside og beholder samtidig den sprøde, saftige kål i midten.

 

I denne opskrift får den grillede spidskål selskab af knuste KiMs Marrakech Harissa og en cremet lækker yoghurt dressing, rørt med chilipasta, der giver smag og fedme til retten. Toppet med Bähncke Krydderurte Dressing der er prikken over i’et.

 

Retten kan både serveres kold eller lun. Den passer perfekt som tilbehør på buffeten i kantinen, som en lækker frokostservering på caféen eller som en let anretning på restauranten.

 

Sæt den på menuen og spred glæde med lækkert plantebaseret tilbehør, fyldt med smag og tekstur.

Til alle dine gæster der efterspørger flere veganske og plantebaserede serveringer.

 

Fra os – til dig der laver mad til mange!