Search
Close this search box.

Ristet blomkål med Marrakesh Harissa

10 pers.

Ingredienser
  • 1 stort blomkålshoved
  • 10 rosenkål
  • 1 pose KiMs Marrakech Harissa
  • 1 pose KiMs Pistacienødder
  • 1 bundt persille
Sådan gør du
  1. Steg blomkål, i små buketter, i olivenolie og tilfør rosenkålsbladene kort.
  2. Anret med KiMs Marrakech Harissa Chips, KiMs Pistacienødder og grofthakket persille.

 

Ristet blomkål med KiMs Marrakech Harissa og KiMs Pistacie nødder udgør det mest lækre tilbehør, der vækker dine gæsters smagsløg til live!

 

Denne smagfulde servering er ikke kun ideel som tilbehør, men fungerer også fortrinligt som en lækker, selvstændig frokostanretning, særligt hvis den serveres med et stykke brød.

Velegnet til enhver anledning, kan den være et indbydende indslag på buffeten i kantinen, lækkert tilbehør eller en forret på restauranten eller en indbydende lille anretning på caféen.

 

Det ristede blomkål og rosenkål, lækkert anrettet med KiMs Marrakech Harissa, KiMs Pistacie Nødder og toppet med persille, byder på en harmonisk blanding af crunch, tekstur og smag – en sikker vinder på menuen!

 

Den her lækre plantebaserede servering er lavet til at imødekomme ethvert behov for plantebaserede og vegetariske serveringer.

 

En lækker lille grøn servering, til alle dine gæster der efterspørger plantebaserede og vegetariske serveringe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anvendte produkter