Friteret rispapir med stegte nudler, grøntsager og hibiscusmayonnaise

10 pers.

Ingredienser
  • 10 stk. rispapir
  • 750 g Naturli´ Pulled
  • 600 g pak choy
  • 100 g palmekål (eller andet kål)
  • 600 g forkogte risnudler
  • 1 dl hoisin sauce
  • 3 dl Naturli´ Vegan Mayo
  • 3 spsk. ingefær
  • 2 spsk. tørrede hibiscus blomster (kan undlades)
  • 30 g sort sesam
  • 100 g china rose sprouts
  • 100 g ærteskud
  • 1 bundt Koriander
Sådan gør du
  1. Friter rispapir til det popper. (ca. 5 sek.)
  2. Steg Naturli ´ Pulled, pak choy, palmekål og risnudler i olivenolie. Kom hoisin sauce og bland det godt.
  3. Rør en mayo af Naturli´Vegan Mayo, hakket ingefær og tørrede hibiscusblomster. 
  4. Server poppet rispapir med stegte nudler, grøntsager, hibiscusmayonnaise, sort sesam, china rose sprouts, ærteskud og kørvel.