Friteret rispapir med stegte nudler og grønsager

Friteret rispapir med stegte nudler og grønsager

10 pers.

Ingredienser
  • 10 stk. rispapir
  • 750 g NATURLI´ Pulled
  • 600 g pak choy
  • 100 g palmekål (eller andet kål)
  • 600 g forkogte risnudler
  • 1 dl hoisin sauce
  • 3 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • 3 spsk. ingefær
  • 2 spsk. tørrede hibiscus blomster (kan undlades)
  • 30 g sort sesam
  • 100 g china rose sprouts
  • 100 g ærteskud
  • 1 bundt koriander
Sådan gør du
  1. Friter rispapiret til det popper. (ca. 5 sek.)
  2. Steg NATURLI´ Pulled, pak choy, palmekål og risnudler i olivenolie. Tilsæt hoisin sauce og bland det godt.
  3. Rør en mayo af NATURLI´ Vegan Mayo, hakket ingefær og tørrede hibiscusblomster. 
  4. Server poppet rispapir med stegte nudler, grøntsager, hibiscusmayonnaise, sort sesam, china rose sprouts, ærteskud og kørvel.

Den her lækre servering med friteret rispapir, stegte nudler med NATURLI´ Pulled og lækker mayo rørt på NATURLI´ Vegan Mayo, er både dekorativ og fyldt med god smag.

 

Kombinationen af det sprøde, friterede rispapir, de stegte nudler hibiscusmayo og grønt på toppen er virkelig lækker og vil glæde alle dine kunder der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

Retten er en spændende og unik fusion af smagsoplevelser, der  trækker på asiatisk inspireret madlavning og viser, hvordan forskellige teksturer og smagsnoter kan blive harmonisk forenet.

 

Serveringen er en fest af smag og teksturer, der appellerer til dem, der søger en spændende kombination af asiatisk inspireret street food og en innovativ tilgang til friterede retter, og med  NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ingen sag at tilberede lækre veganske og vegetariske serveringer.

 

Til dig der laver mad i det professionelle køkken og søger inspiration til flere vegetariske og plantebaserede serveringer til menukortet.

 

 

 

 

Anvendte produkter