Search
Close this search box.

Farverig julesalat

Vegansk julesalat
Ingredienser

 

  • Bähncke Grov Sennep (til vinaigrette)
  • 500 g rosenkål
  • 5 dl quinoa
  • 10 valnødder
  • 400 g rød spidskål
  • 240 g Beauvais Økologiske Linser
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 1 appelsin, filet heraf
  • 2 spsk. tørret kornblomst
  • Salt og peber
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.
  2. Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.
  3. Køl dem af.
  4. Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.
  5. Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.
  6. Server med sennepsvinaigrette.

Introducer denne forfriskende julesalat på din menu i julemåneden, hvor den kan udgøre et let og lækkert alternativ til de lidt tungere retter.

Med en vinaigrette med Bähncke Grov Sennep, økologiske linser fra Beauvais, rosenkål, rød spidskål, appelsin og knasende valnødder tilfører denne julesalat en perfekt balance mellem friskhed og karakter.

Den lette karakter gør den ideel som et indslag på julebuffeten, hvor den både er smagfuld, lækker og pynter flot.

Den egner sig utrolig godt til serveringer til mange , hvor gæsterne kan nyde den sammen med de lidt mere traditionelle juleserveringer, som den komplimentere fint med sin syrlighed og friskhed.

I kantinen kan denne julesalat tilbyde en let og velsmagende mulighed, der bryder med de traditionelle, tungere retter.

Også på caféen vil den fungere perfekt, måske serveret sammen med NATURLI´ Plantedeller.

Alt i alt er denne julesalat en alsidig og appetitvækkende tilføjelse til din menu, perfekt afstemt til at imødekomme behovene for julemånedens lettere alternativer, uanset om det er på buffetten, ved serveringer til mange, i kantinen eller på caféen.