Farverig julesalat

Ingredienser
- Bähncke Grov Sennep (til vinaigrette)
- 500 g rosenkål
- 5 dl quinoa
- 10 valnødder
- 400 g rød spidskål
- 240 g Beauvais Økologiske Linser
- 2 skalotteløg (40 g)
- 1 appelsin, filet heraf
- 2 spsk. tørret kornblomst
- Salt og peber
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.
- Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.
- Køl dem af.
- Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.
- Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.
- Server med sennepsvinaigrette.
Anvendte produkter

Grov Sennep
1 kg – 6 stk
(Varenr. 150681)