Farverig julesalat

Ingredienser
  • 500 g Naturli´Pulled
  • 500 g rosenkål
  • 5 dl quinoa
  • 10 valnødder
  • 400 g lilla spidskål
  • 240 g Beauvais Økologiske Linser
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 1 appelsin, filet heraf
  • 2 spsk. tørret kornblomst
  • Salt og peber
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.
  2. Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.
  3. Køl dem af.
  4. Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.
  5. Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.
  6. Server med sennepsvinaigrette.