Farverig julesalat

Ingredienser
- 500 g rosenkål
- 5 dl quinoa
- 10 valnødder
- 400 g lilla spidskål
- 240 g Beauvais Økologiske Linser
- 2 skalotteløg (40 g)
- 1 appelsin, filet heraf
- 2 spsk. tørret kornblomst
- Salt og peber
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.
- Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.
- Køl dem af.
- Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.
- Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.
- Server med veganske julefrikadeller og sennepsvinaigrette med ribs.
Anvendte produkter
Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, string given in /home/orklafoodappealdk/orklafoodappeal.dk/public/wp-content/plugins/ContentData/controller/ProductController.php on line 109
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/orklafoodappealdk/orklafoodappeal.dk/public/wp-content/plugins/ContentData/view/related-products.php on line 4