Farverig julesalat

Ingredienser
  • 500 g rosenkål
  • 5 dl quinoa
  • 10 valnødder
  • 400 g lilla spidskål
  • 240 g Beauvais Økologiske Linser
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 1 appelsin, filet heraf
  • 2 spsk. tørret kornblomst
  • Salt og peber
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.
  2. Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.
  3. Køl dem af.
  4. Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.
  5. Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.
  6. Server med veganske julefrikadeller og sennepsvinaigrette med ribs.
Anvendte produkter

Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, string given in /home/orklafoodappealdk/orklafoodappeal.dk/public/wp-content/plugins/ContentData/controller/ProductController.php on line 109