NATURLI´s Plantedeller

Ingredienser
  • 1000 g Naturli´ Formbar Fars
  • 3 tsk tørret rosmarin
  • 1-2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 6 spsk olivenolie
  • 3 tsk Bähncke Taffel Sennep
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Bland Naturli´ Formbar Fars med krydderier, olivenolie, hakkede løg og hvidløg. Smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem i planteolie.
 

NATURLI´s  Plantedeller med NATURLI´ Fars og Bähncke Taffel Sennep er en forrygende smagsoplevelse, perfekt til at imødekomme dine gæsters stigende efterspørgsel på plantebaserede serveringer.  

 

Frikadellerne er sammensat med omhu ved at kombinere NATURLI´ Fars med nøje udvalgte ingredienser, hvilket resulterer i en velsmagende og alsidig ret, der appellerer til både veganere og dem, der ønsker at udforske plantebaserede opskrifter og plantebaserede juleserveringer.

 

Frikadellerne er perfekte som serveringer til mange ved større arrangementer eller festlige lejligheder.

 

Frikadellerne har fået en twist med Bähncke Taffel Sennep, der tilfører lidt ekstra smag og kant, perfekt til alle juleserveringerne og deres tilbehør.

 

Veganske frikadeller med NATURLI´ Fars kan præsentere en kulinarisk fest for både øjne og ganer, hvilket gør dem ideelle til plantebaserede serveringer i en bred vifte af sammenhænge.

 

Disse plantefrikadeller åbner døren til en verden af veganske opskrifter, der inspirerer til en mere bæredygtig og plantebaseret livsstil, som så mange efterspørger.

 

Så uanset om det er mad til mange, serveringer til mange i kantinen, eller plantebaserede serveringer på caféen, er Veganske frikadeller med NATURLI´ Fars en gastronomisk glæde, der fejrer det bedste ved plantebaseret madlavning.

 

Anvendte produkter