Search
Close this search box.

NATURLI´s Rødbedeterrine

10 pers.

Ingredienser
  • 750 g NATURLI´ Fars

  • 2 1/2 løg

  • 5 tsk. kanel

  • 10 tsk. Bähncke Arffmanns Sennep

  • Salt og peber

  • 5 rå rødbeder

  • Broken Gele: 1000 g rødbedelage og 10 g agar agar
  •  
Sådan gør du
  1. Hak løg og sauter.
  2. Tilsæt kanel og peber.
  3. Tilsæt NATURLI´ Fars og steg af.
  4. Tilsæt sennep.
  5. Skræl og skær rødbederne
  6. Læg skiftevis rødbederne og farsen i et fad med bagepapir.
  7. Bages i pres ved 185 grader varmluft i ca. 25 min.
Broken Gele:
  1. Rødbedelagen koges op med agar agar i 5 min, eller til duften af agar agar er væk.
  2. Kommes i en bøtte og sættes på køl til det bliver til en fast gele.
  3. Derefter blendes geleen.
 

Vegansk Rødbede Terrine med NATURLI´ Fars og Bähncke Arffmanns Sennep repræsenterer en raffineret smagsoplevelse, der er ideel til alle julens serveringer.

Den farverige terrine, sammensat af NATURLI´ Fars, rødbeder og krydderier, bliver lige ekstra smagfuld, med et strejf af skarphed fra Bähncke Arffmanns Sennep.

 

Rødbede terrinen er ikke blot en fornøjelse for smagsløgene, men også visuelt imponerende med sine lagdelte nuancer og delikate tekstur.

Serveret som en elegant forret eller som et imponerende indslag i en plantebaseret buffet, vil den garanteret imponere når du laver mad til mange.

 

Bähncke Arffmanns Sennep tilfører ikke blot terrinen en fyldig og krydret smag, men fremhæver også dens delikate egenskaber på en raffineret måde.

Terrinen vil være et højdepunkt på buffeten i kantinen såvel som en lækker servering i caféen.

 

Lad Rødbede Terrinen med NATURLI´Fars være stjernen på din næste plantebaserede menu, så dine gæster kan  nyde en uforglemmelig smagsoplevelse, der fejrer både en visuel flot ret og bæredygtighed.

Denne ret er perfekt egnet som juleservering eller til mange andre festlige anledninger, hvor den vil tilføre et strejf af elegance og grøn begejstring.