Search
Close this search box.

Planteboller i karry

Plantebaseret boller i karry
Ingredienser
    • 600 g NATURLI´ Formbar Fars
    • 4 løg hakket fint
    • 6 mellemstore kogte kartofler
    • Salt, peber og allehånde
    • Karry Sovs
    • 2 spsk. gurkemeje
    • 2 spsk. Karry
    • 3 l grøntsagsbouillon
    • 1000 ml. Ama Madlavning 15% Fedt (er et vegansk produkt)
    • 2 finthakkede løg.
    • 2 revede æbler
    • Meljævning
Sådan gør du
  1. De kogte moste kartofler, hakkes og vendes med NATURLI’ Formbar Fars. 
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Form farsen til små boller. Steg dem i forvarmet ovn v. 180 grader i 6-8 minutter. Kan også blanceres i gryde med lidt grøntsagsbouillon i vandet.
  4. Svits karry og gurkemeje i olie.
  5. Riv/finhak løg og æbler og tilsæt. Lad det svitse lidt.
  6. Tilsæt AMA Madlavning og grøntsagbouillon og  lad saucen simre 5 minutter under låg.
  7. Tilsæt jævning og smag til med salt, peber og evt sukker.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.