Search
Close this search box.

Tun i Taco af kål

tun i taco

10 pers.

Ingredienser
  • Bähncke Skaldyr Dressing
  • Glaskål til Taco skåle
  • Fersk tun
  • Fintsnittet spidskål
  • Spirer
  • Sesamfrø
  • Lime
  • Olivenolie 
Sådan gør du
  1. Skær glaskålen på et mandolinjern, så du får tynde, runde skiver du kan bruge til tacos.
  2. Skær den ferske tun ud i små stykker. Bland med olie, lime og sesamfrø.
  3. Snit spidskålen fint. Saml alle ingredienser i den lille glaskåls taco og pynt med spirer på toppen.

 

Tun Tacos!

Disse små hapsere med frisk tun i glaskåls-tacoskåle kombinerer dekorativitet med lækker smag.

Med Bähnckes brede sortiment er det intet problem at sætte smag på dine serveringer.

Bähncke Skaldyr Dressing giver en perfekt afbalanceret smag og har en cremet konsistens og en mild tomatbaseret smag, der fuldender den friske fiskeservering.

Den er ideel som tilbehør til enhver af dine fiskeserveringer.

Overrask dine kunder med denne friske, sundere tvist på de traditionelle tacos, og tilføj den til dit menukort.

Uanset om den serveres på caféen, ved fiskebuffeten eller i dit streetfood køkken, vil den skabe begejstring blandt alle dine kunder, der efterspørger flere fiskeserveringer.

 

Til dig der laver mad hver dag til mange og søger inspiration til nye måder at servere fisk på.