Search
Close this search box.

Rejesalat med brændt citron

rejesalat

10 pers.

Ingredienser
  • Bähncke Dild Dressing
  • Store tigerrejer
  • Sprøde blandede salater
  • 5 citroner
  • Radiser
  • Indmad fra agurker
  • Dild
Sådan gør du
  1. Steg tigerrejerne. Tag indmaden fra agurkerne og vend det med dild, rør det sammen og vend det i salaten sammen med Bähncke Dild dressing. Tilsæt skiver af radiser og pynt med tigerrejerne, dild, agurk og en halv grillet citron.

 

En lidt anderledes rejesalat!

 

Den her rejesalat kombinerer saftige tigerrejer med Bähncke Dilddressing og en halvt brændt citron, hvilket resulterer i en virkelig lækker salat med lidt kant. 

Med få trin og et forbløffende resultat er denne opskrift enkel, men alligevel elegant.

Bähncke Dilddressingen tilføjer et diskret krydderi og en friskhed til hver bid, mens den halve brændte citron tilfører en delikat aroma, der løfter hele retten til nye højder.

 

Serveringen er perfekt til både frokost og forretter på caféen eller til at tage med.  Denne rejesalat vil uden tvivl blive et højdepunkt på dit menukort, der fanger opmærksomheden hos dine kunder.

Giv dit menukort et strejf af elegance og originalitet med vores uimodståelige opskrift på rejesalat.

Med Bähnckes brede sortiment er det ingen sag at sætte smag på dine salatserveringer. Til dig der laver mad til mange hver dag i det professionelle køkken og søger inspiration til nye salatopskrifter til dit menukort.