Friteret fisk i kræmmerhus

Fish´n chips

10 pers.

Ingredienser
  • 300 g Bähncke Tartar Sauce
  • 40 panerede tigerrejer
  • 40 små stykker paneret torsk
  • 40 panerede blæksprutteringe
Sådan gør du
  1. Alt godt fra havet friteres og anrettes i kræmmerhus med Bähncke Tartar Sauce

Vores Friteret fisk i kræmmerhus er dine kunders næste klassiske favorit. Serveringen forener sprød fisk og pomfritter med den uimodståelige smag af Bähnckes Tartar Sauce, et sikkert hit på menukortet.

 

Denne enkle, men hjertevarmende ret, bringer et strejf af britisk charme til dine serveringer og tilfredsstiller dine kunders craving for en lækker og sprød madoplevelse.

 

Brug dine råvarer fuldt ud. Hvis du har rester af fisk i forskellige størrelser, så dybsteg dem og server dem med Bähncke Tartar Sauce og gyldne pomfritter. På den måde reducere du madspild og viser, at kreativitet kan opstå selv fra enkle ingredienser.

 

De friterede fisk med sprøde pomfritter og Bähncke Tartar Sauce er en lækker servering både i restauranten og på caféen men egner sig bestemt også til at tage med. En lækker og velsmagende fastfood, i en flot kræmmerhus indpakning, de fleste vil elske!

 

Fish and chips  skaber en harmonisk symfoni af smag og tekstur.

Det er den ultimative komfortmad, der aldrig går af mode.

 

Så uanset om det er et hurtigt måltid til dine kunder, der er på vej, eller en afslappet stund på caféen, leverer denne ret en tidløs og lækker spiseoplevelse. Og alle dine kunder der efterspørger mere fisk vil takke dig!