Små rustikke tærter

10 pers.

Ingredienser

Dej

  • 200 g hvedemel

  • 200 gr grahamsmel

  • 2 dl vand

  • 1 dl neutral olie

  • Godt med salt

Fyld

  • 500 gr. NATURLI´Pulled

  • 5 piskede æg

Pynt

  • 200 g syltede eller stegte bøgehatte

  • 300 g fast feta

  • Forskellige spirer og skovsyre 

Sådan gør du
  1. Bland det hele, og ælt til dejen er sammenhængende. Fordel derefter i små forme. Forbag i 10 minutter på 200 grader midt i ovnen.
  2. Mens tærtedejen er i ovnen vendes NATURLI´Pulled på panden med salt, peber, løgpulver og paprika. Fyldet lægges i tærterne og æggene fordeles over pulled. Sæt tærterne i ovnen i 5-10 minutter til ægget har sat sig.
  3. Pynt med feta, bøgehatte og spirer.