Små rustikke tærter

Små rustikke tærter

10 pers.

Ingredienser

Dej

  • 200 g hvedemel

  • 200 g grahamsmel

  • 2 dl vand

  • 1 dl neutral olie

  • Godt med salt

Fyld

  • 500 g NATURLI´ Pulled

  • 5 piskede æg

Pynt

  • 200 g syltede eller stegte bøgehatte

  • 300 g fast fetaost

  • Forskellige spirer og skovsyre 

Sådan gør du
  1. Bland det hele, og ælt til dejen er sammenhængende. Fordel derefter dejen i små forme. Forbag i 10 minutter ved 200 grader midt i ovnen.
  2. Mens tærtedejen er i ovnen vendes NATURLI´ Pulled på panden med salt, peber, løgpulver og paprika. Fyldet lægges i tærterne og æggene fordeles over. Sæt tærterne i ovnen igen i 5-10 minutter til ægget har sat sig.
  3. Pynt med fetaost, bøgehatte og spirer.

 

De fineste små vegetariske tærter!

 

Med NATURLI´ Pulled, bøgehatte, spirer og fetaost har de masser af smag og umami.

 

NATURLI´ Pulled er et velsmagende vegansk produkt baseret på sojaprotein.

Det er en vegansk variation af det populære Pulled Pork og produktet passer perfekt, hvis du vil lave veganske / vegetariske, grønne retter.

Det er fri for gluten, mælk, æg og animalske råvarer. 100% Plantebaseret!

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ingen sag at kreere lækre, smagfulde veganske serveringer.

 

Serveringen vil pynte på buffeten i kantinen, men også tage sig flot ud som forret i restauranten eller som en let frokost servering på caféen.

 

Alle dine gæster der efterspørger flere  vegetariske eller plantebaserede serveringer på menukortet, vil elske den her smagfulde ret.

Retten er ikke kun for dem, der omfavner en plantebaseret livsstil, men for enhver, der elsker god mad.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til det plantebaserede menukort.