Brødklodser med smokey Pulled

Brødklodser med smokey Pulled

10 pers.

Ingredienser
  • 1200 g daggammelt surdejsbrød

  • 300 g NATURLI´ Pulled

  • 100 g Bähncke Barbecue Sauce 

  • 3 modne avocado i tern

  • Syltede rødløg

  • 1 håndfuld frisk koriander

Sådan gør du
  1. Skær brødet i 5 x 10 cm klodser, med eller uden skorpe. Hvis du fjerner skorpen, kan denne med fordel smuldres og steges sprød, og bruges i salater eller som rasp.
  2. Klodserne steges gyldne i olivenolie på en varm pande og drysses med salt.
  3. NATURLI´ Pulled steges på panden i lidt olie og Bähncke Barbecue Sauce i 5 min. til det er varmt.
  4. NATURLI´ Pulled fordeles på brødet og toppes med avocadotern, syltede rødløg og en generøs mængde frisk koriander.
Anvendte produkter